2777
2789

قضیه از این قراره که ما امروز به یه پارک جنگلی رفتیم که زمین بازی نسبتا بزرگی برای بچه ها داره.پسرمنو پسریکی از اقوام و چندتا بچه دیگه داشتن یه قسمتی از اون زمین بازی فوتبال بازی میکردن.چندتا خانواده هم نشسته بودن داخل همین فضا 

گویا توپ بچه ها رفته روی گلیم یکی از این خانواده ها

من یهویی دیدم که بچه هام با چشم گریون اومدن میگن اون لباس زرده توپمونو انداخت توی دره 

اولش فکر کردم یکی از بچه ها شوت زده و توپ پرت شده پایین.باهر سختی بود یکی از بچه ها توپو رفت آورد بالا که من متوجه شدم اون آقایی که نشسته بوده روی گلیم توپو پرت کرده اما چیزی نگفتم 

خب

ته بیشعوری بود کارش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بعد که دوباره اینا شروع به بازی کردن باز توپ افتاد روی فرش اینا و اینبار اون آقا یه چاقوی بزرگ برداشت و شروع کرد به تهدید کردن که توپتونو پاره میکنم ال میکنم بل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا عصبی شدم و رفتم جلو و بشدت باهاش برخورد کردم و گفتم واقعا بی ادبو بی فرهنگی اومدی زمین بازی بچه ها نشستی داری به حریم اینا تجاوز میکنی اعتراضم داری

میگفتم

واسه چی توپ بچه رو پرت کردی؟

ما یه بار رفته بودیم پارک

بدمینتون یکی و گرفتیم

بازی کنیم

خیلی هم با اکراه بهمون

دادن

حین بازیمون توپ بدمینتون افتاد روی درخت

بعد گفتن:

ما توپ بدمینتون مون و میخوایم

ماهم براشون خریدیم😐

عجب آدمایی پیدا میشنا

یعنی انقدر مهم بود؟!

چرا هرکسی باید به خودش اجازه بده به حقوق بقیه بی احترامی کنه و ما سکوت کنیم؟!هیشکی نرفت به اون بگه ک ...

اوناهم حق ارامش دارن پارک نه مال من وشماست نه اونها

مردم میان یه ساعت استراحت کنن

شماهم بایدبه بچه هاتون میسپردین 

بچه هامون برای ماشیرینن نه لزوماهمه 

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست