2777
2789

من تازه وارد 8ماه شدم 7 کیلو بیشتر اضافه نکردم شکمم کوچیکه میترسم وزن بچه کم باشه خیلی نگرانم 

سونو وزن 32 هفته میرم کسی بوده از نگرانی من در بیاره

واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستید ❤

من کل بارداری ۷کیلو اضافه کردم شکمم کوچیک پسرم ۳۵۵۰بدنیا اومد 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل بارداری ۷کیلو اضافه کردم شکمم کوچیک پسرم ۳۵۵۰بدنیا اومد 

توروخدا راست میگی خداکنه منم همینطور بشه واسم دعا کن

بچه چاق اصلا هم خوب نیست چیه الان خواهر من شکم اول مامانم بود لاغر بود ولی نه اینکه کمبود وزن داشته باشه من چاق بودم ولی الان که بزرگم شدیم اون خوش هیکله من خودمو کشتم لاغر شدم بازم چاقی دارم حالا

من شکمم کوچیک بود یعنی تا اخر حاملگی کسی نمیفهمید که حامله ام بعدشم 18 کیلو اضافه کردم بچم 3.500 بود ...

18 کیلو که خوب بوده پس من چرا آنقدر کم اضافه کردم

توروخدا راست میگی خداکنه منم همینطور بشه واسم دعا کن

اره بخدا سربارداری دوم تا الان ۲کیلو اضافه کردم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن