2777
2789
عنوان

خانوما صورت دخترم ببینید

228 بازدید | 15 پست

سلام مامان دخنرم ۱۴ماهشه،الان یک هفته میشه که پایین لبش اینطوری شده،پوستش هم خشکه،الان چند روز انگار ازش یه مایع زرد رنگ میاد پایین بینیش و روی لپش هم هست ولی اونا یه دونه ی کوچولوعن که اوناهم ازشون زرد اب میاد

امروز بردمش دکتر،دکتر اطفال نبود،گفت فکر کنم گلوش عفونت کرده،بهش چرک خشک کن داد😐اخه دختر من نه تب داره نه ابریزش بینی نه هیچی،حالا منتظرم بعد از تعطیلیا ببرمش دکتر

اطفال،شما تا حالا تجربه ای داشتید

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست تجویز کرده گلم بحث قارچ و باکتری و انتی بیوتیک و چرخه عملکرد اینا جاش نیست توضیح بدم ولی چرک خشک کن نوعی انتی بیوتیک هست و ایشالا نی نی عزیزت ب لطف خدای مهربون ک دامنتو سبز کرده خوبه خوووووب میشه

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 

ممکنه کسی بوسش کرده ک حالا صورتش کثیف بوده یا میکروبی رو صورتش بوده و کودک شما چون سیستم ایمنیش الان ضعیفه واکنش نشون داده دیگه یا نیش حشره بوده باشه 

ربطی به گلوش نداره  

برای گلوش نبوده

زخم های تروماتیک و خدایی نکرده حالا عفونت زخم، روند بهبودی زخم  رو مختل می کنه. هوا پر از الودگی باکتریایی هست ک اگه زخم بصورت جوش یا هرچی اگه استریل نشه علایم رو بیشتر میکنه برای پیشگیری از عفونت به جای آنتی بیوتیک تزریقی از آنتی بیوتیک خوراکی استفاده کرده دکتر ایشون

برای گلوش نبوده زخم های تروماتیک و خدایی نکرده حالا عفونت زخم، روند بهبودی زخم  رو مختل می کن ...

زود خوب میشه؟😢

اگر پس فردا ببرمش دکتر اطفال دیر نیست😢😢

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤