2777
2789
عنوان

بَروبَچ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5789 بازدید | 1713 پست
دل به دل لوله کشیه خواهر 😅😅

🤣🤣🤣🤣🤣👍

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون چیه مریم صدام کنید 😐😐

اوکی مریم جووونم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
فدات عزیزم 

نشی حیفی دخی جوون😘😘

نعیمه وزن کم نکردی این هفته ؟

نمیام گروه 😥😥

2بار گزارش دادم اصلا جواب نداد 😢

دوبار قبل رو خودم گفتم جواب داد برای همین دیگه نمیام گروه اصلا 😭😭

خودم رعایت میکنم وکالری شماری 😅

وزن نکردم هنوز 

نمیام گروه 😥😥 2بار گزارش دادم اصلا جواب نداد 😢 دوبار قبل رو خودم گفتم جواب داد برای همین دیگه ن ...

سلام عزیزم 

مهم نیته 🙂 منم مثل شما کالری شماری انجام میدم ولی گزارش ندارم و راضیم 

دیشب لباسای خواهرم رو پوشیدم قشنگ سایزم شد😍😍😍

۴۰ شدم 

من دوسال پیش ۴۸ میپوشیدم آخرین بار چند ماه پیش ۴۲و ۴۴ خوبم بود ولی الان ۴۰ 💃💃💃💃

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
سلام عزیزم  مهم نیته 🙂 منم مثل شما کالری شماری انجام میدم ولی گزارش ندارم و راضیم  دیشب ...

افرین چه کارمی کنی سایزت کم میشه 😍😍😍

منم مانتو تابستونی پارسالم اندارم شد چون چند ماه پوشیدم بسته نمیشد الان بسته میشع 

اره بابا هی گزارش بده هی ولی الان راحتم گذارش نمیدم بی خیال انگار مهم نبودم  جواب ندادولی الان راحت شدم اخیش 😂😂😂😂

نمیام گروه 😥😥 2بار گزارش دادم اصلا جواب نداد 😢 دوبار قبل رو خودم گفتم جواب داد برای همین دیگه ن ...

عه دیدم نیستی زیبا نمیاد سرگروهتون عوض شده 

ولی حیفه خرابش نکنی ها حتما ادامه بده 

گروه آبی 💙 ( 

افرین چه کارمی کنی سایزت کم میشه 😍😍😍 منم مانتو تابستونی پارسالم اندارم شد چون چند ماه پوشیدم بست ...

ورزش که اصلا ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️فقط گاهی اوقات میرقصم 😅😅

فقط کالری دارم 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
عه دیدم نیستی زیبا نمیاد سرگروهتون عوض شده  ولی حیفه خرابش نکنی ها حتما ادامه بده

اهان واسه همون نگاه نمیکردش 😅😅😅منم ناراحت شدم خوب دیدم نگاه نمیکنه 😂😂😅😅اره ادامه میدم صددرصد