2777
2789

سلام خواهرهای عزیزم.

عید فطرتون مبارررررک باشه و نماز و روزه هاتون قبول.🌸🌸🌸📿📿📿🥳🥳🥳

در این روز عزیز از همه تون التماس دعا دارم.❤️الهی کنار خانواده هاتون همیشه سلامت و خوشبخت و شاد باشید و به همه ی حاجات و آرزوهاتون برسید.🧡💚💜💛💫🌙🌙🌙

💕💐🌺دلها همه بهاران شد از شمیم باران / مه رخ نموده امشب در عید روزه داران
هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران / شیرین تر از عسل باد کامش به روزگاران 

💜🎊🌿🌱

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خیلی دوست داشتم نماز عید رو شرکت کنم و لحظه شماری میکردم ولی متاسفانه مرجعم دیر اعلام عید کردند و محروم شدم و صبح روزه بودم.

با اینکه گفتند مهلت نماز تا ظهر هست و مرجع من هم دیر اعلام کردند ولی دلم طاقت نیاورد و خودم فرادی و در خونه خوندم.

خوش به سعادت کسانی نماز رو صبح خوندند.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

💕💕💕💕💕

🎉🎉🎉🎉🎉

هزاران آفرین بر جانت ای ماه / روان عاشقان قربانت ای ماه
مبارک باد ماه عشق بازان / که بنشینند در ایوانت ای ماه
مبارک باد عید روزه داران / نکویان جهان مهمانت ای ماه 

🎊🎊🎊🎊🎊

🌱🌱🌱🌱🌱