میخوام کباب کوبیده درست کنم گوشت چرخ کرده ام فقط گوسفندیه، گوساله نداره کلی ورز دادم و نیم ساعت تو یخچال بود ولی میخوام به سیخ بزنم می ریزه چیکار کنم؟یه راه حل بهم بدین وگرنه مجبورم کباب تابه ایش کنم . با سپاس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیاز رنده شده بدون اب نمک جوش شیرین نوک قاشق چ خوری و گوشت حسابی باهم ورز میدی جوری که گوشت حالت کش دار بشه بعد بزار یخچال ۲ ساعت استراحت کنه بعد دوساعت باز یه وز کوچولو بده بعدش دستتو اب پیاز بزن و سیخ بگیر