2777
2789
عنوان

سوتی 😁

386 بازدید | 24 پست

بیاین جدیدترین سوتی ای که دادین رو بگین بخندیم دور هم  😂

خودم جای عمم سوتی دادم ...

داشتم با داداشم دعوا میکردم اونم گف فلان چیز مال منه بعد منم حواسم نبود بلند داد زدم گفتم مال عمته که صاحب شدی ؟!😂 بیچاره عمم تو خودش بود تا چن ساعت 😶

داشتم توضیح میدادم مستر چیه گفتم ینی اتاق تو حموم باشه😐🤦‍♀️

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی نه این عمه مه اون یکی عمه!🤣🤣البته اگه دو تا عمه داری

من یدونه عمه دارم بعد خیلی کم رفت آمد میکنیم عموم مهمونی گرفت عمم اینام بودن بعد از در که وارد شدم دخترعموم گف عمه هم هست منم گفتم کدوم عمه از رو تعجب چون هیچوقت دعوت نمی‌کنیم عمم ناراحت شده بود میخواست پاشه بره

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
بیچاره عمه ها 😂 حالا خودمن هم عمه میشما 😁

من عمه نمیشم🤭😋