2777
2789
عنوان

از ساید بوش راضی هستین؟

523 بازدید | 8 پست

سلاممممم عیدتون مباارک باشه انشالله❤

من میخوام یخچال ساید و لباسشویی بخرم . اول که میخواستم اسنوا بخرم ولی بعدش پشیمون شدم. سامسونگ و الجی که الان خیلی نایاب شدن و اگرم باشن معلوم نیست اصلن یا نه به خاطر همین تصمیم گرفتم بوش بخرم . اما بعضی جاها دیدم که نوشته بودن ساید بوش اصلا خوب نیست . ولی از لباسشوییش خیلی تعریف کردن اما مامان خودم لباسشویی و ظرفشویی بوش داره و اصلا راضی نیست . تصمیم گرفتم لباسشویی آرچلیک بگیرم اما نمیدونم ساید رو چیکار کنم

من بت پیشنهاد میکنم ی خط قرمزدور برند بوش بکشی...ن اینکه بوش بده ن..اگه اصلش باشه خوبه...ولی الان اصل بوش توی بازار نیس...من کلی تحقیق کردم کلی سوال پرسیدم گفتن الان بوش اصل توی بازار نیس

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كدوم برندي الان اصلش هست كه بوش باشه

من هر برند خارجی خواستم بگیرم همینو گفتن..گفتن ما داریم ال جی و بوش ولی همش بانه ای هس اگه میخوای ک بت بدم‌‌‌...ولی ایرانیا خ خوبن.‌‌..

و واقعا هم رایت گفت من ک کاملا راضی هستم خداروشکر

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
سايد دوو فكر كنم تو اين شرايط بهتره

ساید دوو که عالیه، من دارم خواهرم هم داره ،ماشین لباسشویی‌م هم دوو هست عالیه

مامانم میخواست یخچال بگیره فروشنده گفت اسنوا همون دوو هست تحت نظر دوو تولید میشه