2777
2789
عنوان

سرپرستی از بچه برای دختر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 21611 بازدید | 152 پست
خودشون انتخاب میکنن ؟ من خیلی دلم میخواد خودم انتخاب کنم 

فک کنم خودشون میدن ولی خودت میتونی بگی چجور بچه ای میخوای آخه اکثرا بچه های خوشگل و خاص میخوان شما بگو که ازونا نیستی . و هرچی قسمتت باشه و تو سرنوشتت باشه بهت میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان اینطوری نگو !! اصلا حرف درستی نیست! یعنی چی بچه هایی که کسی دوستشون ندارن؟!!! همه ی بچه ها ...

من خودم از بچگی هیچکی دوستم نداشته و بارها از بقیه اینو شنیدم . من اینجا این حرفو میزنم چجور میتونم جلو روی بچه اینو بگم؟ بچه ها از نظر من امانت خدا هستن . منو هیچکی دوستم نداشته این یه واقعیته . آنشرلی رو دیدی؟  منم مثل اون دوست نداشتنی بودم 

اشتباه نکن من خیلی مراقب زبونمو رفتارم هستن .این قضیه طوری نیست عادت بشه برام 

از ماست که بر ماست 
از چند سال به بالا میشه؟ چجور میشه انتخاب کرد؟ چجوری بچه رو نشون میدن؟ 

عزیزم مثل بچه های دیگه شما بعد از طی مراحل قانونی میرید به بهزیستی و از بین بچه ها انتخاب میکنید عجله ای نیست زمان کافی خواهید داشت برای انتخاب.

چجوری

چجوری داره؟!😑😄خب شرایطشو داشته و بهش دادن!

با مادری ک ی پزشک موفقه و میتونه براش آینده ی درخشانی رقم بزنه و بهش محبت کنه بهتره بمونه یا تو پرورشگاه و زیر دست مربیایی ک خیلیاشون باهاشون بد برخورد میکنن؟🤔😊

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
هر چقدر هم به یک بچه محبت کنی تو مادر واقعیش نیستی و نمیتونی مث یک مادر عاشق اون بچه بشی پس مسیر زند ...

حرف شما شاید درست باشه عزیزم.ولی بعضیا ترجیح میدن به جای ب دنیا اودن یک بچه،برن پرورشگاه و یک بچه رو ب دنیا برگردونن.چقدر عرفانی شد!مثلا خود منم همین عقیده رو دارم

هر چقدر هم به یک بچه محبت کنی تو مادر واقعیش نیستی و نمیتونی مث یک مادر عاشق اون بچه بشی پس مسیر زند ...

درسته ولی سرپناه داشتن یه مادر جانبی داشتن که بهش محبت کنه همه اینها خیلی مهمه .تازه سر پرستی یتیم اجر معنوی بزرگی داره .من حتما اینکارو میکنم در اینده ازدواج نکنم 

مگه اون خانم بازیگر که اومد برنامه ماه عسل ندیدین بهش داده بودن یه دختر خیلی ناز خودشم انتخاب کرده ب ...

راست میگی یادم اومد میگفت یه دختر معصوم رو دیدم ک چون خیلی شبیه خودم بود انتخابش کردم . پس میشه انتخاب کرد

از ماست که بر ماست 
خودشون انتخاب میکنن ؟ من خیلی دلم میخواد خودم انتخاب کنم 

فقط لطفا  شبیه بعضی از اینا انتخاب نکن که انگار رفتن عروسک فروشی نگاه میکنن بچه هه حتما سفید و چشم رنگی و مو بلند و... باشه انتخابش کنن.

بچه‌ها کالا نیستن. حس دارن. پس لطفا سرپرستی بچه‌ای رو بر عهده بگیر که حسی بینتون ایجاد شده باشه و اون دلش بخواد پیشت زندگی کنه.

به علاوه اگه بچه‌های ۷، ۸ سال به بالا انتخاب کنی به نظرم خیلی خوبه. چون خیلی‌ها میرن دنبال نوزاد تازه متولد شده چون دوست ندارن واقعیتو بهش بگن . تو لطفا این کارو نکن و با بچه صادق باش💜لطفا قبل از والد شدن هم براش مطالعه کن و ذهنتو باز و پذیرا تربیت کن که نخوای بچه نسخه‌ی دیگه‌ای از تو بشه الزاما. موفق باشی😍

با شما از زخمی سخن می‌گویم برآمده از نیزه‌های نادانی و ما همه قربانی آنیم؛ کسی دوستدار حقیقت نیست، همه دوستدار مصلحت‌اند...بهرام بیضایی💔