2777
2789
عنوان

سرپرستی از بچه برای دختر مجرد

21475 بازدید | 152 پست

دوستان یه سوال در این مورد داشتم . من فعلا ۲۸ سالمه بعد از ۳۰ سال میخوام اینکارو کنم و تصمیمم قطعیه 

به فرض داشتن یه شغل بسیار با پرستیژ و تحصیلات عالی و عدم سو سابقه و داشتن درامد نسبتا مناسب و هر شرایط اوکی دیگه ایا اصلا امکانش هست ب دختر مجرد سرپرستی یه بچه رو بدن؟ 

بعد سوال مهم ترم اینه که اگه به فرض این اتفاق افتاد و قبول کردن ایا میزارن طرف بچه رو خودش انتخاب کنه یا خودشون هر بچه ای انتخاب کردن میدن ؟  من ببشتر دوست دارم بچه هایی که معمولی هستن و کسی دوستشون نداره و ب سرپرستی بگیرم و بزرگشون کنم

از ماست که بر ماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونی و حق انتخاب هم داری!

جدی ؟ حق انتخاب به چه صورت یعنی بچه رو نشون میدن قبلش؟ نمیخام اول انتخاب کنن بعد بچه سرخورده بشه . یه جایی میشد قبل اینکه چیزی بهش بگن بچه رو غیر مستقیم نشون میدادن

از ماست که بر ماست