2777
2789
عنوان

شوهر چشم چران

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 55 پست
چون کسی خوشش نیاد چراغ سبز نشون نمیده وچه دعوایی کسیم خوشش بیاد تکلیفش معلومه مخصوصا زنای فامیل که ب ...

عوق واقعا ک من ببینم کسی چش چرونی کنه چشاشو درمیارم

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

عزیزم چه ربطی به بچه داره...اینا ذاتشون خرابه...درست بشو هم نیستن...

باور می کنی یه حیوونایی دیدم ک حتی به خواهر و مادر خودشونم رحم نمی کنن؟

خدا نسلشونو منقرض کنه🤲😞

هر اسمی زدم تکراری بود از غصه زدم شیطان رجیم🥴متاسفانه تکراری نبود☹🥺با تمام وجودم این جمله رو قبول دارم 👈توضیح نشانه ی ضعفه! انگار هرچقدر بیشتر توضیح میدی بقیه بیشتر قضاوتت می کنن!😏 واسه بعضیام اینطوریه👈جیب خالی پُز عالی...😂 من نظر شخصیمو میگم هرکسی حق داره نظر شخصیشو بگه..هممون عقل و شعور داریم پس به شعور هم توهین نکنیم🌱🤗با تچکر🥴💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه ربطی به بچه داره...اینا ذاتشون خرابه...درست بشو هم نیستن... باور می کنی یه حیوونایی دیدم ک ...

بچه باعث شده از من حساب نبره بخاطرش منو همش تهقیر کنه و...

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
بچه باعث شده از من حساب نبره بخاطرش منو همش تهقیر کنه و...

عزیزم من نمی تونم درک کنم

مگه مقصر شمایین؟

چرا اجازه میدی تحقیرت کنه؟ 

این همه بچه های مشکل دار وجود دارن...

ببینم از اول چشم چرون بود؟

از اون هیزا و بدذاتا؟

هر اسمی زدم تکراری بود از غصه زدم شیطان رجیم🥴متاسفانه تکراری نبود☹🥺با تمام وجودم این جمله رو قبول دارم 👈توضیح نشانه ی ضعفه! انگار هرچقدر بیشتر توضیح میدی بقیه بیشتر قضاوتت می کنن!😏 واسه بعضیام اینطوریه👈جیب خالی پُز عالی...😂 من نظر شخصیمو میگم هرکسی حق داره نظر شخصیشو بگه..هممون عقل و شعور داریم پس به شعور هم توهین نکنیم🌱🤗با تچکر🥴💙
من میفهمم چی میگید شما من خودمم کسی مدام نگاهم کنه حالم ازش بهم میخوره اما اسی دست خودش نیست  ...

واقعا سخته برای یک زن باجشم خودش  نگاه همسرشو ببینه میفهمم چی میگید من خودم وقتی یه دختر به همسرم نگاه میکنه میخام دق کنم حالا چ برسه همسرم به اون نگاه کنه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
عزیزم خوب من از زنهایی بیزارم که چراغ سبز نشون میدن ولی منظورم اینه کلا دوست ندارم جایی زنی باشه که ...

میفهمم گلم خیلی سخته انشاله که همسرت به اشتباهش پی ببره درست بشه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

منم شوهر مزخرفم همینجوریه. دیگه از دستش کلافه شدم. اصن نمیتونم باهاش رابطه جنسی برقرار کنم چون همش نگاها کثیفش میاد جلو چشمام و فکر میکنم تو فکر زنهای دیگس. باورتون نمیشه امروز نگاه از دخترخواهر ۸ سالم برنمیداشت. حالم بده. از این مرد استفراغم میشینه. یعنی عید بود خونه مادرم جمع بودیم اما به خاطر هرزگیش مهمونی به دهنم زهر شد. فکر کنید این با دیدن یه دختر هشت ساله هم تحریک میشه کثافت.