2777
2789
عنوان

شوهر چشم چران

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سریال روانپزشکیه.. این مربوط به یه قسمتش بود.. سریال مکانیک روح

ممنون از توضیحت عزیزم

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
حس میکنم منو زن نالایق میدونه وعلاقه ای بهم نداره به خاطر بچم

ب قول ی خانومی تو سایت از راه گرده افشانی حامله نشدی ک

اگم این بحث باشه اونم نالایقه اصن:/

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  

ماتو یه روستا ویلا داریم هرموقع میره خرید برا زنایی که دورهم نشستن میوه میده بستنی میده مردا رو کاری نداره یامیریم رستوران اگه زن گارسون باشه همش سوال پیچ میکنه وباهاشون میجرفه ولی مرد باشه اصلا و...

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
من درکش میکنم که چرا از همه زنها بیزاره کاش کاربرا هم بهش نگن شوهرت هرزه س چون ناخواسته تو ذهنش همی ...

خوب چی بگم خواهر مطمعن باش من خودم به شخصه از نگاه فامیل متاهل بیزارم پس اگه نگاهم کنه مردی من بی گناهم

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
خوب چی بگم خواهر مطمعن باش من خودم به شخصه از نگاه فامیل متاهل بیزارم پس اگه نگاهم کنه مردی من بی گن ...

من میفهمم چی میگید شما

من خودمم کسی مدام نگاهم کنه حالم ازش بهم میخوره

اما اسی دست خودش نیست 

چون همسرش با نگاههاش باعث شده از زنها بیزار بشه

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
خوب چی بگم خواهر مطمعن باش من خودم به شخصه از نگاه فامیل متاهل بیزارم پس اگه نگاهم کنه مردی من بی گن ...

عزیزم خوب من از زنهایی بیزارم که چراغ سبز نشون میدن ولی منظورم اینه کلا دوست ندارم جایی زنی باشه که شوهرم بانگاهش منو ازار بده

اخه ببین ادم چشم چرون و همه متوجهش میشن🤦🏼‍♀️ چطور هیچکی تاحالا هیچی بهش نگفته؟!!! یا دعوا را ننداخ ...

چون کسی خوشش نیاد چراغ سبز نشون نمیده وچه دعوایی کسیم خوشش بیاد تکلیفش معلومه مخصوصا زنای فامیل که باهاش شروع میکنن بگو بخند