2777
2789
عنوان

فهميدن گذشته شوهر بعد عقد

492 بازدید | 14 پست

سلام

خانوما اينجا من مذهبى هستم و تو مجرديم خيلي سالم زندگى كردم و رابطه اى نداشتم تو خواستگارى هم گفتم كه رابطه با نامحرم برام مهمه و ازش راجب گذشته پرسيدم و گفت اونم اهل رابطه نبوده...الان حدود دو سال از عقدمون ميگذره و من متوجه شدم ايشون قبل من خانم مطلقه اى رو دوسال صيغه كرده بوده...واكنشش اينه كه گذشتم به تو مربوط نيس و مشاور بهم گفت تو خواستگارى مطرح نكن اصلا!

بارها توضيح داده بهم كه من عاشقتم و واقعا اون خانم هيچوقت معشوقه من نبوده و ٦ ماه قبل خواستگارى كاملا كات كرده بوده....اما فكر من مدام منفى ميره كه نكنه موقع رابطه با من يا هر زمان ديگه اون خانم تو فكرش بياد

الان واقعا عاشقمه و همه كارى برام ميكنه و عشقش ثابت شده بهم و چندبار به خاطر اختلافات زياد خواستم جدا بشم اما نزاشت...و ميدونم علاقش واقعيه اما با اين افكار منفى نميدونم چكنم مشاوره هم نتونست كمكم كنه

كسي هست تجربه مشابه منو داشته باشه يا راهكارى داشته باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر نمی دونم چی بگم ولی من واقعا همیشه از اینه پسر مذهبیااا میترسیدم یعنی چی که با صیغه سر و ته همه چیو هم میااارن 

لطفااا نریزید سرم که همه همینن من پسر زیاد پسر مذهبی این مدلی دیدم 

استارتر حتما از مشاور کمک بگیر چون من خودم باشم طلاق میگیرم 

ادمی که دست به صیغه اش خوب باشه تو حاملگیتم میره صیغه میکنه

من درکت میکنم

منم شوهرم چند ماه عقد بوده اما به من گفت یک هفته نشده من چون علاقه ای بهش نداشتم بهم زدم

اون موقع برام اهمیت نداشت

الان برام سخته هر لحظه میاد تو فکرم برام سخته.

سعی کن برای خودت این موضوع رو حل کنی

بری زیر یک سقف مشکلتره .حتما حلش کن با خودت.چون فکرت درگیره

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

خب ایشون ک رابطه با نامحرم نداشت،شرعیش کرده بوده، برای مذهبی ها ک نباید صیغه کردن بد باشه! 

در کل جستجو کردن تو گذشته هرکسی همین عواقب هم داره.و حق کاملا با مشاور بوده،گذشته ایشون مخصوص خودش بوده و فعل حرامی هم انجام نداده بوده، زن دائمش هم نبوده ک ثبتی باشه و بخواد اعلام کن

مهم اینه الان چجوریه

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..
اگه مذهبی هستی خب صیغه کرده از نظر شما مذهبی ها حلاله 

از نظر خيلي مذهبيا صيغه به شدت منفوره!!!منم جزو اون دستم آخه جالب اينه اسلام واس صيغه كردن كلى شرايط گذاشته و آهرين راهه يه جوراايي اما مردا به نفع خودشون دين رو دور ميزنن

خب ایشون ک رابطه با نامحرم نداشت،شرعیش کرده بوده، برای مذهبی ها ک نباید صیغه کردن بد باشه!  در ...

الان كه مشكلى نداريم اهل خيانت هم نيس

واقعا از صيغه بدش مياد ميگه هيچوقت فكر نميكردم خودم اينكارو كنم و ميگه حالم از كارى كه كردم بهم ميخوره

الان كه مشكلى نداريم اهل خيانت هم نيس واقعا از صيغه بدش مياد ميگه هيچوقت فكر نميكردم خودم اينكارو ك ...

خب پس دیگه شما داری زندگی رو ب کام خودت تلخ میکنی

ی چیزی رو اینقدر کش نده گلم 

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..