2777
2789

شما بچه هاتون چجوری سرگرم میکنید

پسرم هفده ماهشه...ماشاالله خیلی انرژیش زیاده...فقط میگه باهام بازی کنید.از وقتی بیدار میشه دست من یا باباشو میکشه میبره که باهاش بازی کنیم.

به هیچ کاریم نمیرسم تو آشپزخونه نمیذاره برم جیق میزنه که نرو اونجا

کلی وسایل میاره تو هال پهن میکنه...قربونش برم از دیوار صاف بالا میره

علاقشم ماشین بازی هست حالا جدیدنا میگه منو ببرید حیاط بازی کنم که باز اونجا نمیخواد بیاد خونه و با توجه به اینکه همسایه داریم تو این شرایط خطرناکه تو حیاط موندنی

بیایین تجربه تون بگید برای سرگرم کردن اینجور بچه ها تو این دوران تا بقیه هم استفاده کنند.

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون داداش داره با هم بازی میکنن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من پسرم ۲۳ماهه س 

کلا هرجا برم کارمو انجام بدم اونم سرگرم میکنم 

توی اشپزخونه میخام کار کنم جلوش قابلمه بشقاب میزارم سرش گرم میشه منم کارمو میکنم 

اتاق برم جلوش اسباب بازی میزارم یا وسیله های خودمو 

علاقه ب جارو برقی داره اونو میدم دستش سرگرم بشه کارامو انجام بدم 

کارام ک تموم میشه مداد و کاغذ میدم نقاشی کنه دوست داره 

دیگه کارتون های مورد علاقه شو ضبط میکنم ک ببینه 

ماشین و اجر بازی هم دوست داره و توپ بازی ک باهم هی شوت کنیم

کل خلاقیتم اینکه دستامو بگیرم رو صورتم بعد باز کنم صدا دربیارم جی جییی جی جییی 😂

خاله شادونه 🤣🤣🤣

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
من پسرم ۲۳ماهه س  کلا هرجا برم کارمو انجام بدم اونم سرگرم میکنم  توی اشپزخونه میخام کار ...

خیلی خوبه اینجوری حتما امتحانش میکنم

وقتی سالم و سلامت بودم با بچه های زیادی در ارتباط بودم همه مدل رو میتونم رگ خوابش و به دست بیارم

مگه الان خدایی نکرده سالم نیستید😔

مرسی جالب بود اونوقت گزینه آخر بازیش چجوریه یکم توضیح میدی

سلد سبزی میزارم مارپیچ ازبینشون رد بشه

توپ کوچیک تو ملاقه میزارم تمرکز کنه از ی طرف خونه ببره اون طرف 

سبد وصل دیوار میکنم توپ پرت کنه

نخود لوبیا قاطی میکنم جدا کنه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلد سبزی میزارم مارپیچ ازبینشون رد بشه توپ کوچیک تو ملاقه میزارم تمرکز کنه از ی طرف خونه ببره اون ط ...

چند ماهشه بچه ات

من نخود لوبیا بذارم جلوش میخورشون😐