2777
2789
عنوان

کلیشه های رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 44 پست
😂😂😂😂😂😂😂 دمت گرم همش درست بود ولی رمان اسطوره و سیگار شکلاتی عالیه  از این مسخره بازیا ند ...

اسطوره قشنگه و موضوعش قابل ستایش ولی اونم در بضی جاها غلو کرده اغراق داره

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
اسطوره قشنگه و موضوعش قابل ستایش ولی اونم در بضی جاها غلو کرده اغراق داره

اره ولی زیاد حس نمیشه 

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂 دمت گرم همش درست بود ولی رمان اسطوره و سیگار شکلاتی عالیه  از این مسخره بازیا ند ...

وای من عاشقه اسطوره ام ولی دلم به حاله دختره خیلی سوخت خیلی گریه کردم مخصوصا اونجا که پسره گفت داره ازدواج میکنه دختره میگفت عینه یه تیر حرفاش رفت تو چشمم....

وای من عاشقه اسطوره ام ولی دلم به حاله دختره خیلی سوخت خیلی گریه کردم مخصوصا اونجا که پسره گفت داره ...

اره .ولی از همه بیشتر حال دانیار گریه داشت .مخصوصا اونجا ک تعریف کرد با خودش دست ب یقه بود و از ی طرف شاداب رو میخواست از ی طرف نمیخواست باعث عذابش بشه . ب داییش گفت زنگ بزن بگو نمیایم بعد خودش تلفنو کشید گفت از من بدبخت تر پیدا میکنی دایی؟😭😭😭😭😭

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
اره ولی زیاد حس نمیشه 

چون تا میخاد اغراقش حس بشه فوری ربطش میده به موضوع و چون موضوع رمان بی شک درست و بجاس خواننده گول میخوره این دور باطل بارها تو اسطوره تکرار میشه

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
عزیزم به اینا میگن رمان آبکی. بشین رمان‌های معروف بخون روحت جلا داده میشه

ولی حقیقت اینکه اگه بخوای رمان خوب بنویسی نمیتونی عزیزم

خیلی بهت گیر میدن اخرش باید همون ابکی خودتو بنویسی

چون تا میخاد اغراقش حس بشه فوری ربطش میده به موضوع و چون موضوع رمان بی شک درست و بجاس خواننده گول می ...

یه مشکل اساسی داره که از  و زبان استفاده میکنه یا کتابی بویس یا هم ساده 

من کلا از رمانیایی که این دوتارو قاطی کردن خوشم نمیاد چون یکی از قانونای مهم رمان رعایت نکردن

چون تا میخاد اغراقش حس بشه فوری ربطش میده به موضوع و چون موضوع رمان بی شک درست و بجاس خواننده گول می ...

ولی من حس میکنم اگر این ی ذره اغراق ها ( ن خیلیا) نباشه تو رمان جذاب نمیشه .میشه روزمرگی خودمون ک اصلا قشنگ و دنبال کننده نیست . ب عنوان چاشنی یکمیش خوبه و اینکه تو ذوق نزنه هم بستگی ب قلم و حرفه ای بودن نویسنده داره

ولی حقیقت اینکه اگه بخوای رمان خوب بنویسی نمیتونی عزیزم خیلی بهت گیر میدن اخرش باید همون ابکی خودتو ...

تازه برای خواننده عام که اکثر قشر رمان خونان جذابیتی نداره و رمانت میمونه رودستت

بگو 

دوست داری رمان بر اساس واقعیت باشه درسته؟ اولین رمان که واقعا دوسش داشتم بامداد خمار بود.عالی بود. یه نویسنده به اسم م. مودب پور هست(مرد) واقعا آثارش محشره چون مال خیلی وقت پیش بود یادم نمیاد ولی یکی از آثارش گندم بود. همه آثارش قشنگه. تو اینترنت بزنی برات میاره. البته یه نویسنده دیگه هم  هست مودب پور که زنه دقیق اسمش یادم نیست اما آثار مرده خیلی بهتره. یکی دیگه هم هزاران خورشید تابان که نویسنده افغانی هست ولی قلم بسیار زیبا. 

اره .ولی از همه بیشتر حال دانیار گریه داشت .مخصوصا اونجا ک تعریف کرد با خودش دست ب یقه بود و از ی طر ...

اره.از شخصیته دانیار خوشم میاد منطقی بود.اولش فهمید شاداب عاشقه داداششه بهش گفت این تولدو واسه خودشیرینی گرفتی که عاشقت بشه؟؟؟بعدش دعواهاشون سره غیرتش باحال بود میگفت اونجایی که کنار سد کار میکنه مرد به مرد رحم نمیکنه چ برسه به شاداب😁

دوست داری رمان بر اساس واقعیت باشه درسته؟ اولین رمان که واقعا دوسش داشتم بامداد خمار بود.عالی بود. ی ...

من خودم مینویسم کاملا واقعیه 

ایشالا چاپ بشه توهم بخونی 😢خوشت بیاد

یه مشکل اساسی داره که از  و زبان استفاده میکنه یا کتابی بویس یا هم ساده  من کلا از رمانیا ...

خب قسمت راوی باید کتابی باشه قسمت گفتگو ها باید محاوره باشه درست اینطوره اللن این مورد بری اسطوره  یادم نیس