2777
2789

بچه ها من الان دوساله ک نامزدم تو دورانه عقدم حالا برایه عید ک نماز روزه هاتونم قبول عیدتونم مبارک همش هر مناسبتی میشد با خانوادش و اون هم میومد میرفتیم خرید الان مادرشوهرم گفته با شوهرت برو من چی بگیرم برا اولین باره ک ب سلیقه ی خودم میخام یچیزی بگیرم تو این عید چی میگیرن؟؟؟تروخدا مسخرم نکنین یه ذره دلواپسم نامزدمم این چیزا حالیش نمیشه خاهراش زرنگن نمیخام ک بگ این چیزی بلد نیس کاش خاهرام بودن بگین چیکا کنم چی میگیرن در این عید برا پای ک میارن ب ترکی پای میشه من یادم رفته اون یکی عید چی اورده بودن برام شما بگین😪😪😬😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقدین میگی نامزد

نامزدین میگین نامزد

رلید میگید نامزد

چجوریه اخه؟😶

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

مثلا مانتو شلوار شومیز شال کیف کفش هر کدوم که لازم داری خوشبخت بشی عزیزم

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹