2777
2789
عنوان

خداااا😭😭😭

1599 بازدید | 32 پست

بچه ها چرا اينقد خدا بي تفاوته نسبت ب بندهاش 

يعني خدام تبعيض قاعله ... بچه ها سرزنشم نكنيد ولي ديگه اعتقادي ندارم ... زندگيم جهنمه 

هرچي گريه دعا التماس هيچي ... 

فقط ازش ميخوام سلامتيمو برگردونه ولي دعام و مستجاب نميكنه حس ميكنم الان خوشحاله مريض شدم

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای عزیزم این حرفو نزن   

گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه   ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا  تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤ خدایا پناهم باش 🌸  اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید    برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲  منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸  مرسی   In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم  

خدا از مادر به شما مهربونتره به نظرت خوشحاله که شما مریضی😐

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

این حرفو نزن، خدا بزرگہ و بہت توجہ دارہ، اگہ دعائی براوردہ نمیشہ، مصلحتی در کارہ

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.

انشاءالله هر مریضی و مشکلی داری رفع بشه فقط توکل کن و تو سختیا مقاوم باش این روزام میگذره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

خدا رو چی دیدی؟

نعوذ بالله بچه ۵ ساله که خوشحال بشه وقتی تو مریضی؟؟؟

هرکه در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهیم...

خداحافظ نی نی سایت .....🚶‍♀️🚶‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️لغو کاربری نمیزنم ولی این کاربری متروکه اس🏚🏚