2777
2789
عنوان

صدام خیلی بده🤕😖

2566 بازدید | 24 پست

خیلی دروست دارم بخونم ولی وقتی صدای ضبط شده ی خودمو گوش میدم از خودم متنفر میشم به نظرتون کسایی که صداشون خوبه و میتونن بخونن از بچگی اینطوری بودن یا رو صداشون کار کردن امیدی به خودم داشته باشم🤕

منم ازصدام بدم میاد بم هست 

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدای من تو دماغیه واس خاطر پولیپ بینیم :"/ بعدش تند تند میحرفم ! 

بعضی وقتا ک یواش یواش میحرفم همه حالشون بد میشه چون فک میکنن دارم عشوه خرکی میام😑🤐

دیگع راپی با ماهیتابه نیستم☹ ی راپونزل ناراحتم 🚶‍♀️که کنج  قلعه نشسته و باورش شده هیچوقت قرار نیست اون فانوس هارو ببینه 🥀اصن براش مهم نیست اون شخصی ک وارد قلعه اش شده یوجینع یا فیلین :"/ 🚶‍♀️ ماهیتابه ای نداره ک کسی مزاحمش شد بزنه پِرِسش کنع ☹برام صلوات بفرستین حالِ دلم خوب شع :"))) دمتونم گرم♥️🌹

جنس صدا که ذاتیه و قابل تغییر نیست ولی با صداسازی میتونی جایگاه درست صدات رو پیدا کنی و حتما روی صدات تاثیر میذاره.چون خیلی از آدما نحوه ی حرف زدنشونم مشکل داره و همین میتونه صداشونو خراب کنه

اینارو میشه درست کرد ولی صدای بدو نمیشه خوب کرد😖

من صدام موقع حرف زدن خیلی خوبه خیلی دوسش دارم واسه اهنگم به نظرم استعداد دارم با اهنگایی بخون که یا خوانندشون زن هستش یا هم اهنگش به صدات میخوره