2777
2789
اجماع وظیفه شرعی مسلمانه مگه مراجع مسلمان نیستن!!!؟

خب این مورد فرق نیکنه 

حتی رهبر حکم حکومتی هم ندادن وگرنه با حکم حکومتی دقیقا میشد اجناع کرد چون یه سری مراجع ارجاع دادن به حکم حکومتی 

تو این مورد یه عده میگن باید با چشم غیر مسلح ببینیم 

یه عده هم میگن نه با چشم مسلح هم ببینیم کافیه 

شما اگه تاپیک رو کامل میخوندی به جواب میرسیدین 

بعدم کشوری مثه عربستان که اصلا استهلال نمیکنن و بر طبق تقویم میگن شروع و پایان ماه رو چطور میشه باهش اجماع کرد؟

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این مورد فرق نیکنه  حتی رهبر حکم حکومتی هم ندادن وگرنه با حکم حکومتی دقیقا میشد اجناع کرد چ ...

عزیزم من تاپیک رو خوندم و نظرم رو گفتم

نمیتونه هم عید باشه هم نباشه

امشب توی چند تاپیک هم توضیح علمی هم دادم

شاد باشید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اصلا ربطی به پرستش خدا نداره  یه عده مرجع میگن با چشم مسلح هم ببینی حله مثل رهبر یه عده میگن ...

خوب سوال اینجاست اونها که این همه دانشو علم دارند چرا به وحدت تفکر نرسیدند .؟ وهرکدوم نظری متفاوت دارند .؟ مگه همه ی راهها بخاطر پرستش خدا و اطاعت از امر خدا نیست؟ 

خوب سوال اینجاست اونها که این همه دانشو علم دارند چرا به وحدت تفکر نرسیدند .؟ وهرکدوم نظری متفاوت دا ...

اینو باید از خودشون بپرسین

ولی دلیل تفاوت رو من براتون گفتم‌

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

علط کرده اونجا خدا بهت عقل داده به خدا الان تو عصر جدید هستیم ول کن عهد قد قد میرزارو

اینجور نیست حرص الکی نخورین ! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

عزیزم من تاپیک رو خوندم و نظرم رو گفتم نمیتونه هم عید باشه هم نباشه امشب توی چند تاپیک هم توضیح عل ...

بله از لحاط علمی هلال ماه یا پدیدار شده یا نشده 

اما از نظر شرعی مرجع باید بگه دیده یا ندیده 

ممکنه هزاران دلیل واسه ندیدن وجود داسته باشه و این دیگه گردن خود مرجع هست اگه ماه پدیدار شده باشه و ایشون ندیده باشه 

خوب سوال اینجاست اونها که این همه دانشو علم دارند چرا به وحدت تفکر نرسیدند .؟ وهرکدوم نظری متفاوت دا ...

عزیزم شما یه بیماری داشته باشب دور از جون پیش دوتا دکتر مختلف بری ممکنه تشخیص و درمان متفاوت  بذارن  

عزیزم شما یه بیماری داشته باشب دور از جون پیش دوتا دکتر مختلف بری ممکنه تشخیص و درمان متفاوت  ب ...

احکام خدا که برگرفته از کتاب خداست رو با بیماری ای  که هزار علت مختلف داره مقایسه میکنی؟ 

بله از لحاط علمی قمر ماه یا پدیدار شده یا نشده  اما از نظر شرعی مرجع باید بگه دیده یا ندیده&nb ...

قرار نیست منو میذارن توی قبر بهم بگن چرا اینکارو کردی بگم فلانی گفت!

از خودم میخوان که جواب بدم

دوست عزیز اینقدر آیه راجع به این موضوع خوندم که این حرف اصلا قبول ندارم

درباره علم هم همونطوری که در گذشته کسی که چشمش ایراد پیدا میکرد عدسی برای عینک نداشت اما الان داره، نمیتونست توی ارتفاع بالا بره اما الان میره، نمیتونست کل یک کشور در آن واحد به هم خبر بدن اما الان با یه اشاره انگشت روی گوشی منو شما راجع به این موضوع داریم حرف میزنیم و کسی نمیگه توی تهران دیده نشده پس ما عیدمون نیست!! تلسکوپ هم اختراع شده و باهاش میشه توی افق رو از ارتفاعی که قبلا نمیشد اونجا حتی زندگی کرد ببینیم.

خود خدا گفته رب زدنی علما

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹