2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اگه زیر 30سال هستی بزار حداقل 2سال و نیم رو تموم کنه بعد اقدام کن از شیر و پوشک جداش کن که خیالت راحت بشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
بنظرم اگه زیر 30سال هستی بزار حداقل 2سال و نیم رو تموم کنه بعد اقدام کن از شیر و پوشک جداش کن که خیا ...

ی سوال دارم امشب نزدیکی بدون جلوگیری داشتم تازه زایمان کردم نی نی م ۵ماهشه دو ماهه پریود میشم امکان بارداری هست؟چیکارکنم دارم میمیرم ازنگرانی

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
قرص اورژانس بخور سری

کی بخورم؟

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
تازه مرداد امسال میش ۱۸سالم    

خیلی زوده عجله نکن حالا بزار یکم بچتو  خودت جون بگیرین بعدا بازم خودت میدونیا

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......