2777
2789
عنوان

اگه اسم ویارم رو روی بچم میذاشتم الان اسمش میشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله به حق این عید عزیز خدا دامنتو سبز کنه  ناراحت نباش گلم  حکمتی داره😘

ان شاء الله عزیزم میگم خدا بهم میدی سالمش بده تو خوشی هام بده تو کنار عزیزان بودنم بده 

قربون حکمت خدا برم ❤️

ن آخری رو 17 روز پیش سقط کردم 😔 بمیرم براش 

عزیزم انشالله ب زوذی ی باردغری سالم و ی نینی سالم خدا نصیبت کنه 

اکر میشه ب سوالام جواب میدی 

اخه من دوشب پیش ی ضربه هم روحی هم ضربه نسبتا محکم جسمی ب پشتم خورده و از پریروز احساس میکنم ی اتفاقی برا بچم افتاده میشه بگی چ علائمی داشتی چی شد ک ایست قلبی کردن

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
عزیزم انشالله ب زوذی ی باردغری سالم و ی نینی سالم خدا نصیبت کنه  اکر میشه ب سوالام جواب میدی&n ...

عزیزم من بیشتر حس میکنم به انعقاد خون ام ربط داره و نترس اصلا ولی اگه برات مقدور برو سونو حتما 

علائم خاصی نداشتم من ویار زیاد نداشتم ولی ضربه محکم به کجات خورده!؟؟؟ 

بارداری اولت؟ 

ان شاء الله عزیزم میگم خدا بهم میدی سالمش بده تو خوشی هام بده تو کنار عزیزان بودنم بده  قربون ...

انشالله عزیزم 

الهی تو بهترین شرلیط و عالیترینش نصیبت بشه و زودتر ی نینی گوگولی سالم بیاد تو دلت و بعد از ۹ماه انتظار شیرین هم بیاد بغلت 

لطفا دعا کن برا نینی من اتفاقی نیافتاده باشه خیلی حس بدی دارم🙏😔

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
انشالله عزیزم  الهی تو بهترین شرلیط و عالیترینش نصیبت بشه و زودتر ی نینی گوگولی سالم بیاد تو د ...

حس بد نداشته باش عزیزم خدا حتما مواظبش وقتی یه دختر سالم داری اینم حتما سالم 🥰🥰 ولی خواستی و نگرانی اگه برو ی سونو بده 

البته غربالگری دادی دیگه؟؟ 

عزیزم من بیشتر حس میکنم به انعقاد خون ام ربط داره و نترس اصلا ولی اگه برات مقدور برو سونو حتما  ...

ی کوچولو نینی رو حس میکردم و چند روزی بود یه نبضای اهسته ای داشت چون بارداری اولم نیس زورتر خسش کردم و از پریشب نمیدونم تلقین میکنم یا واقعا دیگه حسش نمیکنم فقط از پریروز ی حرکت ریز دیروز غروب حس کردم ک اونم نمیدونم خودش بود یا نه😔 

تقریبا به پشتم بالای باس نم سمت چپ 

توروخدا دلتون پاکه براش دعا کنید 🙏دعا کنید سالم باشه و طوریش نشده باشه 🙏😔

منم دعا میکنم ک انشالله ب زودی نینی سالم نصیبتون بشه🙏🌷

حس بد نداشته باش عزیزم خدا حتما مواظبش وقتی یه دختر سالم داری اینم حتما سالم 🥰🥰 ولی خواستی و نگران ...

اره عزیزم هفته قبل رفتم غربالگری 

ممنون از دلگرمیت 🙏

ببینم تا چند روز اینده وانشالله بعد از عید شرایط چطور میشه شاید برم 

شمام دعامون کتید 🙏🌷

ی کوچولو نینی رو حس میکردم و چند روزی بود یه نبضای اهسته ای داشت چون بارداری اولم نیس زورتر خسش کردم ...

عزیز دلم 😢😢 نگران نباش بخدا استرس‌ ات بیشتر مضر صبح ها دراز بکش وقتی بیدار میشی دست بذار شکمت ببین لمس اش میکنی؟؟؟ حتما میکنی گلم ولی برو سونو الهی سالم سلامت سر جاش باشه الهی خدا سقط برا دشمن آدمم نخواد خیلی سخت خیلی ❤️❤️❤️ عزیزم صلوات میفرستم ایت الکرسی ام میخونم الهی خدا سالم بذارتش بغلت