2777
2789

سلام ..

عید همگی مبارک باشه 😍😍😍😘😘 طاعات و عباداتتون قبول باشه...

طرز تهیه سالاد ماکارونی اوردم واستون

مواد لازم :

ماکارونی طرح دار میکس (مانا یا تک )

ژامبون ۳۰۰ گرم

کنسرو سبزیجات (مخلوط ذرت و نخور فرنگی و هویج پخته ) یک عدد

خیارشور نگینی خرد شده ۲۰۰ گرم

سس مایونز و ماست سون از هرکدام ۳ قاشق غذا خوری

سس هزار جزیره

جعفری تازه ساطوری شده

آبلیمو،نمک، فلفل سیاه،پودر آویشن ،پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه:

آب رو تو یه قابلمه به همراه نمک و روغن جوش بیارید ماکارونی رو اضافه کنید وقتی نرم شد (حدودا ۱۰ دقیقه)آبکشش کنید

روش آب سرد بگیرید و بشوریدش

بزارید آبش بره و خنک شه تو همون حالت کنسرو سبزیجات رو بریزید روش تا اب اضافی اونم بره

منتقلش کنید به یه ظرف بزرگ و ژامبون و خیار شور نگینی رو بهش اضافه کنید و فقط یکم سس مایونز بزنید و بذارید تو یخچال حسابی خنک شه(این نکته خیلی مهمه اصلا اصلا داغ داغ سس رو اضافه نکنید چون سس می ره به خورد ماکارونیا هم سس حیف میشه هم طعم جالبی نمی گیره)  وقتی خنک شد بیارید بیرون بهش سس هزار جزیره و مایونز  و ۳ قاشق ماست سون، آبلیمو، نمک ، فلفل سیاه ،پودر اویشن زیاد،پودر سیر

و جعفری اضافه کنید و باز بذارید یخچال تا کامل مواد به خورد هم برن (هرچقدر بیشتر بهتر)

پ.ن :خواهشا تو سالاد ماکارونیاتون تخم مرغ آبپز تن ماهی یا سیب زمینی و اینجور چیزا نریزید

دیدم بعضیا می ریزن  ک میگمااااا واقعا طعم جالبی ندارن

من خودم به توصیه ی یکی یه بار با تن ماهی درست کردم به معنای واقعی کلمه افتضاح بود😆😆 بذارین دستور اصیلش حفظ شه 😁مرسی آه😄😄

#porpora_kitchen

لطفا اگر دوست داشتین پیج رو در اینستا حمایت کنید

💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم نوش جونتون.خسته نباشید

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

اتفاقا سیب زمینی ابپز رو تکه تکه کن بریز داخلش محشرررر میشه

سالاد ماکارونیای من نظیر نداره عشقمههه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

هویجشم من رنده میکنم‌خام میریزم عاولی میشه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چرا کاهووووو نگفتیییییی دیگه همه جا کاهو میریزن داخلش ک من کاهوهم میزنم وای ننه😍

اتفاقا سیب زمینی ابپز رو تکه تکه کن بریز داخلش محشرررر میشه سالاد ماکارونیای من نظیر نداره عشقمههه

سنگین میشه دیگه خیلی به نظرم 

بازم سلیقه ای 

حتما اونطوری بابا میلتونه

💪
سنگین میشه دیگه خیلی به نظرم  بازم سلیقه ای  حتما اونطوری بابا میلتونه

اره خیلییی سنگین میشه دیگه یه غذای کامل میشه واقعا