2777
2789

خانوما من سه روزه اومدم خونه پسرعمه شوهرم دوتابچه دارن دختر وپسر روز اولی خیلی خوب بودن گوش حرف میدادن ولی این دوروز خیلی فضول شدن

باباشون وشوهرم رفتن روستا خونه اون یکیشون که سربزنن چون دور بود وکارداشتن دیگه برنگشتن 

من موندم واینا فضولی وسروصداشون ازیه طرف گیردادنای مامانشونم ازطرف دیگه دیونم کرد بچش گوش حرفش نمیدادن میگفت سحر توبهشون بگو گوش بدن انجام بدن منم صدبار میگفتم انگار هیچ ایتقدر نق میزد بهشون پسرش باهاش بحثش میشد جیغ وداد و....یه دیونه خونه کامل درنظر بگیرین شما

منه ازهمه جا بیخبرم اومدم پیام دادم شوهرم اولش نوشتم ابوذر نفهمه این پیامو دادم بعد شروع کردم گلگی کردن که بچه ها دیونم کردن خسته شدم بسکه گفتم بکن ونکن وخیلی چیزای دیگه که افتضاح بود ولی یادم نمیاد😢😢 فرداهم کل خانواده اینا باخواهر وبرادر همه میان اینور دورهم منم ته پیامم نوشتم فرداهم اینا میاد شلوغ میشه بدتر زودتر برگردیم خونه برم خونه خودم یکم ارامش داشته باشم 😓دکمه ارسالو زدم انگار بهم وحی شد گفتم نکنه این پیشش باشه بخونه نگو طرف گوشی شوهرمو برداشته تنظیماتش درست کنه اسم خودشو اول پیام دیده بجای شوهرم بابای بچه ها پیامو خونده ابرو وحیثیتم رفت نمیدونم چجور جمعش کنم😥😥😭😭

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

بنظرتون بگم بازی جرعت وحقیقت بازی میکردیم بچه ها اینجور بهم گفتن باور میکنه؟تورو خدا یه راه حل جلوم بزارین ببینم چه خاکی به سرم بریزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دروغ بگی.. وااا اون اشتباه کرده پیامو خونده بگو خدا حفطشون کنه کار بچه ورجه ورجه و سروصدا صداست من صبرم کمه اینو گفتم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اي واي  

چ بدشانسي اوردي😶

دقيقا همون موقه اخه

البته ميتوني باهاشون صحبت كني و بگي حالت خوب نبوده و خسته شدي ك اين حرفارو زدي 

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

نه

چکار کنم پس؟نمیشه جمعش کرد نه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وایی  

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)