2777
2789

سلام به روی ماهتون

کسی بوده ivf یا icsi میکرواینجکشن کرده باشه؟

نتیجه گرفتین؟ هزینش چقدر میشه؟

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من سال ۹۷ نزدیک ۱۳ میلیون خرج برام برداشت فقط یبار انتقال دادم و اون یبارم منفی شد و ماه بعدش ...

چ عجیب

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

عزیزم ختم سوره حشر بردار 41روزهرروز1بارسوره حشربخون به نیت بچه دارشدن قبل وبعدش هم نیت کن وصلوات بفرست باید اعتقادکامل داشته باشی ونیتت خالص باشه توهمین سایت خیلی بااین روش باردارشدن یکی میگفت قراربودباتخمک اهدایی بارداربشه ولی باخوندن این ختم طبیعی باردارشده بود

سلام من سال ۹۷ نزدیک ۱۳ میلیون خرج برام برداشت فقط یبار انتقال دادم و اون یبارم منفی شد و ماه بعدش ...

ممنونم عزیزم انشالله

عزیزم ختم سوره حشر بردار 41روزهرروز1بارسوره حشربخون به نیت بچه دارشدن قبل وبعدش هم نیت کن وصلوات بفر ...

عزیزم تخمک دارم متاسفانه همسرم اسپرمشون خیلی پایینه و دکتر گفت کیفیت هم نداره و حتی گفت به سرپرستی گرفتن بچه فکر کن و خیلی ناامیدم کرد 😭😭😭😭

عزیزم تخمک دارم متاسفانه همسرم اسپرمشون خیلی پایینه و دکتر گفت کیفیت هم نداره و حتی گفت به سرپرستی گ ...

کار دکترا ناامید کردنه

بحرفشون اعتماد نکن

منم دکتر تا ازمایش شوهرمو دید گفت ممکن هیچ وقت باردار نشی🤠

میبینی ک شدم

اصلن رو حرفشون تکیه نکن

راه های دیگه.دکترای دیگه.

تلاشتو حتما بکن

خدا خودش گفته از تو حرکت از من برکت

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
کار دکترا ناامید کردنه بحرفشون اعتماد نکن منم دکتر تا ازمایش شوهرمو دید گفت ممکن هیچ وقت باردار نش ...

خیلی برات خوشحال شدم واقعا

الان دوباره بارداری؟

آخه یعنی میشه اسپرم زنده و سالم خیلی کم باشه و پیشروی صفر ولی باردار بشم؟

امیدوارم که ناامید نشم

خیلی برات خوشحال شدم واقعا الان دوباره بارداری؟ آخه یعنی میشه اسپرم زنده و سالم خیلی کم باشه و پیش ...

اره بارداری دوممه

منم شوهرم تحرک و مورفولوژیش کم بود

۳ ماه قبل بارداریم ی دوره ۳ ماهه واسه میکرو فقط دارو خورد

ناامید نباش عزیزم

بسپار بخودش

عزیزم تخمک دارم متاسفانه همسرم اسپرمشون خیلی پایینه و دکتر گفت کیفیت هم نداره و حتی گفت به سرپرستی گ ...

گلم کلا به خاطربچه دارشدنت بخون فرقی نمیکنه مشکل ازکیه توبخون انشاالله خدا یه بچه سالم وصالح بهت بده منم دعا کن

اره بارداری دوممه منم شوهرم تحرک و مورفولوژیش کم بود ۳ ماه قبل بارداریم ی دوره ۳ ماهه واسه میکرو ف ...

میشه بپرسم تعداد اسپرمشون چند بود و پیشروی اسپرم؟

بعد یه سوال دیگه بچه دومتون هم طبیعی باردار شدین بدون هیچی؟

گلم کلا به خاطربچه دارشدنت بخون فرقی نمیکنه مشکل ازکیه توبخون انشاالله خدا یه بچه سالم وصالح بهت بده ...

یه دنیا ممنونتم که دعا میکنی برام

باشه میخونم

میشه بپرسم تعداد اسپرمشون چند بود و پیشروی اسپرم؟ بعد یه سوال دیگه بچه دومتون هم طبیعی باردار شدین ...

عزیزم یادم نیست

ولی فک کنم تعداد خوب بود.حرکتش خوب نبود

اخرین ازمایشش حرکت در حد صفر بود

بله عزیزم.دومی هم طبیعی باردار شدم.۷ هفتم بودو نمیدونستم.

ان شالله شما هم با معجزه خدا باردار بشید

ی چله بر دارید با دل و احساس بخون

من قبل اینکه بفهمم باردارم ماه رمضون ی چله برداشتم

بعد اینکه ب فقرا یا هر کس دیگه کمک کن ب نیت نی نی دار شدن و ایمان داشته باش ک جواب میگیری

عزیزم یادم نیست ولی فک کنم تعداد خوب بود.حرکتش خوب نبود اخرین ازمایشش حرکت در حد صفر بود بله عزیز ...

ممنونم انشاالله

چله ی چی؟