2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ خودم خیلی دوستش دارممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اره خیلی نازه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

واقعا بازیشم خوبه من نمی دونم مردم بجای اینکه تشویقش کنن انقدر بهش انرژی منفی میدن ایشون همینقدر که رفته فرانسه تونسته فیلم بازی کنه خودش یک نوع موفقیت بزرگه😍😍😍😍

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)
اره خیلی نازه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 واقعا بازیشم خوبه من نمی دونم م ...

اینکه هیچ عملی رو صورتش نداره و خودشه خیلی قشنگه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

لطفا لایک نکنید💚

به نظرم کوتاه کن منم موهام همینجوری شد تو سن کم ولی کوتاه کردم خوب شد ا

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)
من موی بلند ولی سالم دوست دارم که هیچ وقت نسیب نمیشه

موهای منم آسیب دیدس متاسفانه نه بلندش قشنگ نه کوتاه ولی فر دوس دارم کوتاه فر ها نه وز

‌اگ راحت بود ک فرهاد دل یه کوهو نمیکند...
اینکه هیچ عملی رو صورتش نداره و خودشه خیلی قشنگه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

اره دقیقا😍😍😍🌹🌹🌹

پس باید باشون خدافظی کنم😢

عزیزم ناراحت نباش منم اولش که خواستم کوتاه کنم حتی می خواست گریه ام بگیره ولی بعد انقدر راحت شدم خیلی خوب شد

من رشد موهام کمه و حالت دار و وز یه کم ک موهام تهش مخصوصن زبر میشه تا هر جا شده باشهههههههههه مییزنمششش اصن ددوس ندارم موییییی سوخته 

منم ارزو ب دلم مون بلند شه همش در حال زدنم :) 

من ابجیم ته موهاش موخور دارع بره تنوع دکلره کرد و امبره اش کرد گفتش حداقل با دکلزه قشنگگگ بزنمم پدرش در بیارم بعد کوتاهش کنمممممم و تنوع شه 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
میرم میچینم خدا بخواد و شیطان وسوسه نکنه دیگه دکلره و هایلایت نمیکنم😂

خخخخخخ😂😂😂افرین بهتر