2777
2789

سلام خواهرمن دانشجوی مترجمی زبان انگلیسیه ومتن های زیادی بهشون برای ترجمه داده میشه که خیلی زمان میگیره شماکه رشتتون هست یامیخونین ازچه روشی استفاده میکنیدکه سرعت کارومیبره بالا؟؟؟ خیلی برامون مهمه چون به هیچی دیگه نمیرسه شبانه روز درحال ترجمس 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب مرور زمان و با تمرین دستش راه می افته.کلا ترجمه خیلی زمان و حوصله میخا

آره سرعتش خوبه متنازیاده نرم افزارهااذیت میکنن

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
گوگل ترنسليت . بزن توش. ولي يه نگاهي بايد بعدش بندازي درستش كني. بعضي كلمه هارو چرت معني ميكنه. البت ...

مرسییی

ضمن اینکه اولش همینه. به مرور سرعتشون میره بالا. هم رشته شون رشته ی خوبیه هم بازار کار خوبی داره. حا ...

درسته ولی خواهرم امسال لیسانس میگیره تواین چندسال هیچ نرم افزاری ام پیدانشدکه کمکش کنه دیگه خسته شده 

درسته ولی خواهرم امسال لیسانس میگیره تواین چندسال هیچ نرم افزاری ام پیدانشدکه کمکش کنه دیگه خسته شده ...

راستش من خودم ترجمه نبودم و تو ارشدم از گوگل ترنسلیت استفاده میکردم.‌ همونطور که گفتن یه کم خطا داره ولی در کل خوبه. اما یه دوستی داشتم ترجمه میخوند. میگفت الان نرم افزارهای خیلی خوبی هست برای ترجمه. البته من نپرسیدم چیان.

راستش من خودم ترجمه نبودم و تو ارشدم از گوگل ترنسلیت استفاده میکردم.‌ همونطور که گفتن یه کم خطا داره ...

مرسی از راهنماییت ❤️