2777
2789
عنوان

طلب بخشش کردم ازخدا...

91 بازدید | 1 پست

بخاطر رفتن و شرکت کردن توی تاپیکی ک ب اسم حس ششمی ها اونجا باهم شرکت کردنو یکی دونفر ادعا داشتن ک حس ششمی داشتن با دیدن یکی دونفر ک بعدفهمیدم ک جای دیگه همون حرفاروزدن و یکی هم خونده توی این تاپیک ب ادعای داشتن حس ششم دوباره هموناروبراش بیان کرد،منم درخواست دادم البته قبلش ازخدا اجازه گرفتم،وبعد تاپیک قفل شد خدا بهم یاداوری کرد ک جز خودش و ائمه هیچکی از ایندت خبرنداره.

کسایی ک مشتاقین ک ازآینده خبرداشته باشین چرااز صاحب جهانی ک ماروخلق کرده توسط کتابی ک توخونه همگی ماوجود داره ب اسم قرآن نمیپرسین هرزمانم بخوایین در دسترسه.

راه حلش اینه ک اول وضومیگیرین،قران رو برمیداربن از ته ته قلبتون نیتتونو میگین واول ۳ مرتبه توحیدمیخونین،بعد ۳ مرتبه دعای استخاره منتهابجای کلمه " اَستَخیرُ " میگین " تفاءَلتُ " بعد کتاب رو با خلوص نیت باز میکنین و صفحه سمت راست رو نگاه میکنین اولین آیه ای ک  چشمتون خورد رو معنیشومیخونین گاهی مبهمه اما باچن بار خوندن معنیش و دقت تو کلمات تومعنی متوجه منطورمیشین اگه ربطی ب نیت شمانداشت برین ی آیه قبل ترش،من بارها و بارها امتحان کردم و ایمان راسخ دارم و فقط ازاین طریق وقتایی ک خیلی سردرگمم خبردارشدم.چ بسا ک خدا ب هرچیزی بهتر از هرکسی داناست.یاعلی

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

یادم رفت بعد خوندن دعا ۳ تاصلوات هم بخونین

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰