2777
2789

خواهر کوچیک منم داره هم استرسیه هم اعتماد بنفسش کمه مامانبزرگم با مادرم اینا زندگی میکنه یکم بداخلاقه از بچگی هرکاری بکنیم گیر میده به این بچه هم اینقدر گیر داد و ایراد گرفت لکنت پیدا کرد الان یکم بهتر شده مامانم بردش پیش روانشناس گفت اصلا تو کاری بهش ایراد نگیرین یا سرش داد نزنین بهش اعتماد بنفس بدین الان خیلی بهتر شده 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
ببین شاید دوران حاملگی پراسترسی داشتی. بهش محبت کن بغلش کن. باهاش شعر زیاد کار کن. کاری کن با عروسک ...

استرس که داشتم

کلا توی جو خوبی نبودم

هم خونریزی داشتم هم دیابت با انسولین و هر لحظه منتظر سقط شدن بودم انقد که دردای عجیبی سراغم اومد.ممنون بخاطر راهنماییات عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو دنبال درمانش ولی اگر لکنتش باقی موند هم خودتو ناراحت نکن. دختر دایی من از بچگی لکنت داشت الان ۲۲ سالشه همچنان داره ولی هیچ مشکلی براش ایجاد نکرد ازدواج کرده و دندانپزشکی میخونه و روابط اجتماعیش عالیه

خواهر کوچیک منم داره هم استرسیه هم اعتماد بنفسش کمه مامانبزرگم با مادرم اینا زندگی میکنه یکم بداخلاق ...

منم یک کم اینکارارو میکنم😔مثلا وقتی میره سراغ گاز یهو هول میکنم و باصدای بلند میگم مامان اینجوری نکن خطرناکه آخه مثلا دارم لباس میندازم تو ماشین یهو میبینم از دستگیره کابینت کشویی های زیر گاز رفته بالا و میخواد به قابلمه داااغ دست بزنه😖واقعا هیچ راهی برای کنترلش ب ذهنم نمیرسه جز اینکه با صدای بلندم منعش کنم یعنی اصلا اختیاری نیست هول میشم

یا یهو میبینم سیم توستر رو داره میکشه از رو اپن ممکن بود بیفته رو سرش یهو با صدای بلند منعش کردم بخدا اینارو باید تو موقعیت قرار بگیرین تا متوجه بشین دست خودم نیست یا به سوراخای پشت تلوزیون روشن دست میزنه تلوزیونمون دیواری نمیشه متاسفانه یکروز دیدم داره میگه پشت تلوزیون مورچه داره دستمو گاز گرفت فهمیدم یک کم برق گرفتش😣😣😣خب الانم دست خودم نیست میره نزدیک به پشت تلوزیون وقتی دستم بنده مجبورم با صدای بلند صداش کنم که بیاد اینور😓