2777
2789

بچه تا حدود ۲سالگی تک کلمه و ۲کلمه میگفت بعد یهو شروع به حرف زدن کرد

الان ۲سال و سه ماهشه

چند وقته دقت کردم بعضی حرفاشو یک جور خاصی میگه

مثلا میگه ااااااااتاق من بریم

یا ایییییینجا بشین

یا بببببببببا بابا برم حمام

اما شعر و داستانایی که حفظه راحت میخونه 

حالا لطفا بگین این نشون دهنده اینه که بچه لکنت زوبون داره؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ازچیزی ترسیده اینطوری شده طفلی

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

اره گیر میکنه دیگه بهش میگن کشیده گویی بچه من تکرار کلمه داره با مشاور صحبت کردم ناروانی طبیعیه خوب میشه شمام صحبت کن شاید ناروانی باشه ناروانی بعد چند وقت خود بخود خوب میشه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

گفتار درمان گفت اصلا بچه رو متوجه صحبتش نکن 

وقتی صحبت میکنه جملشو کامل نکن و نگو درست صحبت کن قبلش فکر کن...اصلا استرس نداشته باشین و تنشی درخانه نباشه 

باهاش کلمه کلمه صحبت کن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
من فکر می کنم استرس داره یا از چیزی ترسیده اما حتما ببرش دکتر تا دیر نشدا

خیلی ترسوئه

از نوزادی هر کی میدید میکفت این بچه از چیزی ترسیده

حتی وقتی بوسش میکردم از صدای بوس چشماشو از ترس میبست

جدیدا هم از خواب با ترس وحشتناکی پرید فکر کنم از اونموقع بیشتر شده😢

من خودم هنوز ک هنوزه استرس میگیرم یا عصبانی میشم لکنت میگیرم . تنها راهش اینه بهش بگی عجله نکن تو حرف زدن من ب حرفت تا اخرش گوش میدم . وسط حرفاش نپر . با ارامش گوش بده . گیر نده .مسخره یا دعواش نکن هعی نگو چرا اینجوری حرف میزنی درست حرف بزن . چاره اش فقط و فقط ارامشه . بزرگ هم ک شد مطمئنا ی وقتایی باز اینطور میشه اون موقع ها بهش بگو استرس نداشته باش اصلا . خیلی اروم حرفتو بزن بدون همه گوش میدن نیاز ب استرس نیست . تا میتونی بهش ارامش و اطمینان خاطر بده 

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...
خیلی ترسوئه از نوزادی هر کی میدید میکفت این بچه از چیزی ترسیده حتی وقتی بوسش میکردم از صدای بوس چش ...

ببین شاید دوران حاملگی پراسترسی داشتی. بهش محبت کن بغلش کن. باهاش شعر زیاد کار کن. کاری کن با عروسک هاش زیاد حرف بزنه یا خودت باهاش عروسک بازی کن و صدای عروسکش بشو . اونم جواب بده. من حس می کنم احساس امنیت کنه زود خوب میشه 

بچه دوستم اینطوری شد

دو تا تاپیک قبلترم هست

بردنش مغز و اعصاب نوار گرفتن چون دکتر گفته بود ممکنه تشنج کرده باشه و متوجه نشده باشن و باید چک بشه

دو هفته ای با دارو و صحبت خوب شد

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
گفتار درمان گفت اصلا بچه رو متوجه صحبتش نکن  وقتی صحبت میکنه جملشو کامل نکن و نگو درست صحبت کن ...

منم دقیقا همین کارارو مراعاتارو انجام میدم حتی به روی همسرم نیاوردم چون میدونستم انقد ضایع بازی در میاره که بچه متوجه میشه تا اینکه خودش فهمید اونم نه اینکه بفهمه لکنته.اول خندید و گفت میگه ااااااتاق من خب بابا بگو اتاق من!!!!منم سریع ساکتش کردم و حرفو عوض کردم و براش توضیح دادم اول زیر بار نمیرفت میگفت حساس شدی اما کم کم خودش فهمید اشتباه نمیکنم