2777
2789
عنوان

کسی برای ناباروری، مرکز مام رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 55 پست
منم دیگه تصمیم رو گرفتم. تو مام وقت گرفتم. ایشالله تو این هفته می رم دیگه. برام دعا کنین.

ایشالله که خیره

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی دکتر رفتم. هم خودم هم همسرم خیلی آزمایش دادیم. اما علتش مشخص نیست. می گن ناباروری بدون علت ...

عزیزم منم خیلیارو میشناسم که رفتن مرکز مام و خداروشکر باردار شدن،همه دکتراشم از بهترین متخصصان

والا خیلی دکتر رفتم. هم خودم هم همسرم خیلی آزمایش دادیم. اما علتش مشخص نیست. می گن ناباروری بدون علت ...

سلام عزیزم، من رفتم مام و الان باردارم ، واقعا دکترای خیلی خوبی داره خودم پیش خانم دکتر سارا مختار میرم ، شوشو هم چون اسپرماش ضعیف بود همونجا پیش دکتر اطرج معالجه شد، برو همین مرکز خیلیا ازش نتیجه گرفتن، انشالله تو هم نی نی دار میشی بزودی

چقدر خوب عزیزم. فکر کنم همه دکتراش خوب باشن. شما دکتر دیگه ای هم میشناسین تو مام؟

عزیزم بالاخره رفتی مرکز مام؟

من پیش خانم دکتر مختار میرم توو مرکز مام ، اونم دکتر نازنینیه ، الان باردادم ، انشالله که تو هم نتیجه گرفته باشی😍🙏

عزیزم هیچوقت امیدتو از دست نده ،

آره من میرم مرکز مام و واقعا از روند درمانم راضیم ، اگه واقعا میخوای درمان بشی و از اینهمه ناراحتی نجات پیدا کنی حتما برو اونجا ، وقتتم تلف نکن، 

منم همینجورم ای وی اف کردی؟!؟ 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
سلام عزیزم، من رفتم مام و الان باردارم ، واقعا دکترای خیلی خوبی داره خودم پیش خانم دکتر سارا مختار م ...

واقعا منم تو سیکلشم مرکز مامپیش رضا نصر

منتظر پریودم هنوز نشدم 2 هفته تاخیر دارم به نظرت بهشون بگم یا منتظر بمونم پریود شم؟؟ داروهاشم گرفتم 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
گرده نخل گیر بیار هر نوع ناباروری باشه چه زن چه مرد رفع میکنه و زودی اثر میکنه

ببخشید گرده نخل از کجا تهیه کنیم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
سلام عزیزم، من رفتم مام و الان باردارم ، واقعا دکترای خیلی خوبی داره خودم پیش خانم دکتر سارا مختار م ...

شکر خدا...

عزیزم انشالله نی نی تو به سلامتی بغل کنی.

میشه بگین مرکز مام کجاست؟

واقعا منم تو سیکلشم مرکز مامپیش رضا نصر منتظر پریودم هنوز نشدم 2 هفته تاخیر دارم به نظرت بهشون بگم ...

عزیز دلم تماس بگیر مرکز راهنمائیت میکنن، ولی فک کنم باید صبر کنی تا پری بشی