2777
2789
عنوان

کسی برای ناباروری، مرکز مام رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 55 پست
قربونت برم ، این راه ناامیدی نداره، باید با روحیه ی قوی و بدون نگرانی پیش بری تا خدا جواب صبوریتو بد ...

مرسی عزیزم ایشالا خدا دامنت سبز کنه  ممنونم مهربونم پانچکر  کی انجام میدی  واسه من بلاست هم شدن  ولی لانه گزینی نشد 😞

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرسی عزیزم ایشالا خدا دامنت سبز کنه  ممنونم مهربونم پانچکر  کی انجام میدی  واسه من بل ...

فدات بشم عزیزم

من فک کنم تا ۲ هفته دیگه پانکچر بشم

تو هم برو پیش همین خانم دکتر ، تحت نظرش باش انشالله ایندفعه جواب میگیری نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم عزیزم من فک کنم تا ۲ هفته دیگه پانکچر بشم تو هم برو پیش همین خانم دکتر ، تحت نظرش باش انش ...

ایشالا عزیزم  خبر  بارداری بهمون بدی  چشم مرسی که روحیه میدی 😘

راستی  عزیزم  داروها  چی بود  برای تقویت تخمک چیزی داد ؟

آره عزیزم، اووابوست
پرگنا کانسِپشن
پرگنا زون
البته خودت میدونی دیگه ، نمیشه سر خود استفاده کرد ، باید ببینی دکترت چی تجویز میکنه

آره عزیزم، اووابوست پرگنا کانسِپشن پرگنا زون البته خودت میدونی دیگه ، نمیشه سر خود استفاده کرد ...

مرسی عزیزم  آی خدا  نی نی بزار  تو دامنش  همه رو دلشاد  کن عزیزم  قوی باش مطمئنم مامان میشی 😍😘😃