2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت شوهرمن اینقدر حرف میزنه مغزمو میخوره تو خوابم حتی حرف میزنه امروز صبح هم ساعت هفت داشت میرفت سر کار ترانه میخوند منم گفتم نخون روزه ام میخوام بخوابم از لج من صداشو انداخت پس کلش 😭

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...

شوهرمنک مدام درحال حرف زدن وشوخی کردنه .ازبس حرف میزنه کاهی موقه ها کلافه میشم😂😂

خب شما باهاش حرف بزن درمورد خودتون وزندگیتون تاشوهرتونم حرف بزنن و.‌.

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
به خدا من به تو حسرت میخورم حس میکنم کمبود دارم 

عزیزم هرکسی یه جوریه دیگه من برعکس شوهرمم کم حرفم وقتیم اون حرف میزنه عصبی میشم اخه هم حرف میزنم هم واسه اینکه گوش میدم انگشتشو مثل سیخ فرو میکنه تو پهلوم منم دیوونه میشم 

قلمت را بردار... بنویس از همه خوبیها ..زندگی..عشق..امید..وهر ان چیزی که بر روی زمین زیبا هست ...گل مریم ..گل رز.. بنویس از دل یک عاشق بی تاب وصال ...از تمنا بنویس از دل کوچک یک غنچه که وقت است دگر باز شود ...قلمت را بردار روی کاغذ بنویس ...زندگی با همه تلخی ها شیرین است ...
شوهرمنک مدام درحال حرف زدن وشوخی کردنه .ازبس حرف میزنه کاهی موقه ها کلافه میشم😂😂 خب شما باهاش حرف ...

حرف نمیزنه یه سری اتفاقاتی که براش میفته هم از این و اون میشنوم

اره والا فکر نکنم چاره داشته باشه اخلاقشه

عزیزم بستگی به خصوصیات اخلاقیشون داره تقصیری هم نداره

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗