2777
2789

هنوز دو سال هم نیست که ازدواج کردم ازبس که هرسری مادرشوهرمو میبینم میگه کی بچه دار میشین؟؟!!! کلافه شدم ...3تاجاری هم دارم همه بچه دارن من کوچیکشونم. ازطرفی یکی از جاریام هم هربار بهم میگه پس کی بچه دار میشین ؟! دیگه دیدم بهشون بدشده  فکر میکنم دارن زیادی دخالت میکنن تو زندگیم اخه مگه بعدازدواج زود باید بچه بیاد؟!!! ..  صدباربهشون گفتم سروقت خودش هروقت خداخواست میاد اما حالیشون نمیشه باز باردیگه یماه بعد منو ببینن میپرسن 

نمیدونم دیگه چطور جوابشونو بدم که هم ساکت شن و هم بی احترامی نباشه ناراحت بشن ازم ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه حالم از این وضع بهم میخوره دلم نمیخوادببینمشون حس میکنم خیلی کوته فکرن چون خودشون سریع بچه دارشدن زندگیو تو همین میبینن؛  اقا شاید من بهردلیلی امادگی روحی نداشته باشم مسئولیت یه بچه رو بپذیرم شما جوابگویی ؟!! باید توانییش رو از همه نظر تو خودم ببینم

چقد بدم میاد از دخالتای بیجا

من باردارم الان

ولی گفتم تا سونو قلب ندم به کسی نمیگم

حالا امشب دخترخاله شوهرم اومده خونه

جلو جمع مردها هم نشستن

گیر داده به من که حامله‌ای؟؟؟ روزه‌ای؟؟؟ پریودی؟؟؟

نه حامله‌ای نمیخوای بگی! آره آره آره حامله‌ای

انقد رو اعصابم بود که عاصی شدم دیگه

بخند، همین  

حالا دوسال ک خوبه یه ماه پیش هشت ماه از عروسیمون میگذشت پریود شدم.مادرشوهرم میگه خودتون بچه نمیخواین یا بچه تون نمیشه؟؟؟

میخواستم خفه ش کنم.آخه ب تو چه فوضول...گفتم اره فلانی(شوهرم) میگه هنوز خودمون بچه ایم.ولی بعدش پشیمون شدم.باید میگفتم خودم نمیخوام.آخه مادرشوهرم میره خواسته هاشو جلو شوهرم با ناله و گریه و فیلم میگه.شوهرمم ک ب شدت بچه ننه خیلی میترسم کار دستم بده.جلوگیری مون طبیعیه.

ولی الان اصلا آمادگی شو ندارم.

اسی ب نظر منم بچه آوردن باید هردوطرف زن و شوهر ۱۰۰ درصد راضی باشن.و ب هیییییچ احدی هم ربطی نداره.

اصلا نه باید ب حرف کسی کرد اونقد متلک بگن و سوال بپرسن تا جونشون دراد

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
عزیزم ان شالله که هرچی دوست داری و بصلاحت باشه خدابهت بده

ممنون عزیزم شما هم همین طور ولی خواهرانه اگه شرایطشو داری و میخوای یه روزی بالاخره بچه دار شی حتما دست به کار شو چون تا بری دکتر چکاب بدی حامله بشی و اینا حداقل ۱ سال طول میکشه من الان بیشتر از یه ساله درگیرم 

عزیزم این ناراحتی نداره ک  خوشحالم باید باشی دوست دارن شمارو و دوست دارن نوه داشته باشن از شما ...

اره ولی باور کن تو این یساله همش استرس گرفتم بجای اینکه با فکراسوده لذت ببرم از زندگیم ... هی مادرشوهره میاد میگه چ خبر.. بچه ندارین.. دیرمیشه .. جلوگیری میکنی ممکنه دیربچه دارشین... 

همین حرفا این یه ساله بوده و نذاشتن ببینم خیال اسوده وبی فکر بچه چیه

من ۵سال جلوگیری کردم هرکی بهم میگفت میگفتم حالا فعلا وقتشو نداریم یا خودمون بچه ایم البته اگه کسی میخواست بیش از حد بگه منم محترمانه ضایعش میکردم تو جمع که دیگه سمت منم نیان😂

الانم اقدام کردم و باردار نشدم ولی دیگه کسی چیزی نمیگه البته نمیدونن که اقدامم

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
ممنون عزیزم شما هم همین طور ولی خواهرانه اگه شرایطشو داری و میخوای یه روزی بالاخره بچه دار شی حتما د ...

من الان 26 سالمه و سابقه تنبلی تخمدان دادم و چندماه هم هست که برای بی نظمیش دارو میخورم ودکترم گفت به روال که شد میتونی اقدام کنی ... واسه همین میخوام هم شرایط جسمیم نرمال بشه که بتونم هرچیزی رو نمیشه که به فامیل بگی ... حالا یکی یا نمیخواد یا نمیتونه نگهداری کنه یا داره درمان میکنه یاهرچی دیگه

چقد بدم میاد از دخالتای بیجا من باردارم الان ولی گفتم تا سونو قلب ندم به کسی نمیگم حالا امشب دختر ...

اره کاردرستی میکنی بالاخره تو هر فامیلی یکی پیدامیشه هی یه خبر رو پخش کنه یا ارامش آدمو بهم بریزه ..آدم تو ماه های اول حساسه و خودش استرس داره نمیشه که همه جا جاربزنه من حامله شدم .. بالاخره 4 ماه که گذشت میتونه کم کم بگه