2777
2789
عنوان

دیروزمتوجه شدم شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا هم کارت زشت بوده ( هیستوری گوشی رو ادم تصادفی نمیگرده) هم عکس العملت کاملا ناپخته و بد بوده

واقعاتصادفی بوده.من مدتیه دارم فیلم دانلودمیکنم باگوشیش.ودیشب میخواستم تاریخ یکی ازدانلوداموپیداکنم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

من از خدامه برام مهم نباشه...ارزومه اهمیت این مسائل برام کم بشه..چون میدونم خودم اذیت میشم نه بقیه..

اما میدونم اگر روزی دوباره ببینم ومتوجه بشم... در عرض صدم ثانیه میلرزم از ناراحتیه شدید

و بدقاطی میکنم..

میخوام بگم خانوما خیلی خوبه که بعضیا گیرنمیدن.. و اوپنن..

ولی ماها که رفتار تندی نشون میدیم و قضاوت نکنید چون دلمون میخواد عین شما به یه ورمون باشه...ولی دست خودمون نیس..نمیشه...

البته کار شماام  تجاوز به حریم شخصی یک انسان بوده که اینم اصلا درست نیست نباید حتی اتفاقی نگاه ...

واقعاتصادفی بوده.من مدتیه دارم فیلم دانلودمیکنم باگوشیش.ودیشب میخواستم تاریخ یکی ازدانلوداموپیداکنم

آخه اولا گناهه.بعدشم وقتی ببینم همچین چیزایی دیده اعتمادبه نفسموازدست میدم.فکراینکه مقایسه کنه و.. ...

بهههههه.این از اون حرفا بودا.نمیدونم.شاید حق باشماست.میترسم چیزی بگم خودم امتحان بشم.ولی منم یبار دیدم برامم مهم نبود😕

خودت میدونی. اما ایتجوری نسنجیده و بچه گانه رفتار کردن زندگی و احساس شوهرت نسبت به خودت رو تباه میکنه. احساس تباه شده هم به این راحتی درست نمیشه. عکس العمل و رفتارت خیلی خیلی بد بوده به نظر من

اصلنم اينطور نبست گناه داره درست ولي شما ك خدا نيستي ي چيزيه بين خودش و خداش 

یعنی واقعابنظرشمابه من مربوط نیس؟وقتی اوناروببینه و عادت کنه؟

بهههههه.این از اون حرفا بودا.نمیدونم.شاید حق باشماست.میترسم چیزی بگم خودم امتحان بشم.ولی منم یبار دی ...

چراتعجب داره؟توروخداازین لحاظ قانعم کن ک حساس نباشم

آخه اولا گناهه.بعدشم وقتی ببینم همچین چیزایی دیده اعتمادبه نفسموازدست میدم.فکراینکه مقایسه کنه و.. ...

گناهه که اون میدونه و خدای خودش. من واقعا اعتقاد دارم هر مسی رو تو قبر خودش میذارند. اما از جهت مقایسه اگه میگی الزاما اینطور نیست. خوب حالا مگه خودش پ..ن استاره که بخواد تو رو با اونا مقایسه کنه. شاید میخواسته چیزای جدید یاد بگیره، چه میدونم😅