2821
2789
عنوان

رژیم پروتیین 60% 🍗

281 بازدید | 5 پست

بچه ها سلام

من باید چند کیلو وزنمو یهویی کم کنم تا بدنم دچار شوک بشه

الان 59 هستم

الان چالش بدون شکرم و مشکلی ندارم چون علاقه زیادی به شیرینیجات ندارم

من یکی دوماه قبل خواستم رژیم پروتیین بگیرم روز دوم دیگه نتونستم و بی حال شدم تقریبا ولش کردم

الان میخوام یه رژیم بگیرم 40 درصد سبزیجات باشه.60 درصد پروتیین .کربوهیدراتم کم ترین حدی که بشه و سالم ترینش مثلا نون جو یا سنگک سبوس دار

میدونم مثه رژیم کامل پروتیین جواب نمیده ولی امیدوارم تا دو یا سه کیلو تو یک ماه جواب بده شایدم زمانش یه هفته بیشتر

نظر شما چیه؟؟؟

(حقیقتش اینه که رژیم پروتیینم همینه ولی ذهنم نمیتونه اونا رو قبول کنه ،اینطوری ازاد ترم و ذهنم اروم تر)

30تا 45 دقیقه هم شبا میخوام برم پیاده روی

اگه کسی نظری در مورد مواد غذایی پروتیینی داره بهم بگه،ممنون میشم🙏🙏🙏

شما تا حالا کینوآ استفاده کردین،چه تاثیر و طعمی داره؟؟🙏🙏

آفرین به تو کينوا خوش مزست از نظر من تو سالاد تو غذا عالی میشه با ترکیب نخود سبز کنارش منیزیم و آهن ...

ممنونم

ینی شبیه دانه روغنی ایناست؟؟؟

فکر کنم جز چیزای خوب تو رژیمه نه؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آفرین به تو کينوا خوش مزست از نظر من تو سالاد تو غذا عالی میشه با ترکیب نخود سبز کنارش منیزیم و آهن ...

عزیزم باز کردم 

قفل کردم گفتم یکی میاد یه چیزی میگه اعصابم خورد میشه

کينوا پروتئين آهن منيزيزم و خیلی مواد مغذی دیگه داره و اگر بدون روغن بخورين لاغر میکنه و میتونید به همراه غذاهای گياهی ویا نخود سبز و یا لوبیا قرمز به صورت بخار پز بپزين و داخل سالاد کاهو با آبلیمو و نخود سبز و لوبیا که پروتئين و مواد مغذی دارند در این رژیم بریزین و میل بفرماييد 

کينوا پروتئين آهن منيزيزم و خیلی مواد مغذی دیگه داره و اگر بدون روغن بخورين لاغر میکنه و میتونید به ...

و کلا سبزيحاتم توی سالاد بریزین خیلی عالی سبزیجات در کل منبع آهن وخونسازو لاغر کننده خوبی هستند اما باید مراقب باشی این رژیم میتونه باعث بشه موهاتون ریزش شدید پیدا کنه که جو دوسر و برنج قهوه ای خیلی خوبه برای مو