2777
2789

سلام خانوما کیا دوران بارداریشون از درد لگن و پا مجبور بودن پاهاشونو باز کنن و راه برن و بعد زایمانم همینشکلی موندن

من جوری زشت راه میرم که خجالت میکشم 

لطفا اگر کسی اینجوری بوده راهنماییم کنه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم MRI بگیر از پا و لگنت به نظرم اینا فشار های زایمان و ضعف عصب پاست

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم امیدوارم نوشته هام کمکت کنه. روزی ۳ تا خرما بخور. روزی یه ق عسل بذار دهنت. صبحانه ارده شیره بخور. چهارمغز بخور. دوغ و ماست و لبنیات و ترشیجات و کم کن. بدنتو گرم نگهدار. رو غذاهات کمی فلفل سیاه بپاش تا رطوبت بدنتو کم کنه. دردت از سردی بدنته. سردی نخوری رفع میشه. مراقب خودت باش. 

یا الله
وا خب برو فیزیوتراپ چیزی من متاسفانه نشنیدم اینو تابحال 

واقعیتش چندتا دکتر رفتم که میگن ربطی به زایمانم نداره و اینکه این یه نوع فلجیه که از یه روزی و از یه نقطه بدن شروع میشه و عضلات رو کم کم از کار میندازه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

😭😭😭😭😭