2777
2789
عنوان

بیاین 😢😢

80 بازدید | 4 پست

خانما یه سوال میگن اشعه گوشی باعث پیش فعالی بچه میشه براش ضرر داره من کل روز خونه تنهام سرگرمی دیگه ای جز گوشی ندارم یعنی بچم اذیت میشه😢😢 همش میترسم سالم نباشه خدایی نکرده کسی بوده ک تو بارداریش از گوشی زیاد استفاده میکرده و بچش سالم باشه یا پیش فعال نباشه؟

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

نگران نباشید ولی سعی کنید رعاین کمید اشعه وای فای ضررش بیشتره

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
نگران نباشید ولی سعی کنید رعاین کمید اشعه وای فای ضررش بیشتره

وای فای ندارم ولی روزی فک کنم پنج ساعت استفاده میکنم بعضی وقتا بیشتر خیلی میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلن تو گوشی بودم. ولی خب یه ساعتایی بقیه اشو گوشی رو حالت پرواز بوده. بچه هم بدنیا اومد کلن ۳ مله اینترنت و گوشی رو تعطیل کردیم حتی این قانون برا مهمونامونم بود. بچه ام سلامته شکرخدا

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
من کلن تو گوشی بودم. ولی خب یه ساعتایی بقیه اشو گوشی رو حالت پرواز بوده. بچه هم بدنیا اومد کلن ۳ مله ...

به دنیا ک بیاد گوشیو کلا تعطیل میکنم ولی الان چون خونه تنهام گوشی بیشتر وقتا دستمه