2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم ماشینای آموزش میبینم تو خیابون 

بله اونارو منم میبینم 

ولی من زنگ زدم ۱۵ام گفتن که  دو روز بعد زنگ بزن 

دوباره زدم گفت برگزار نمیشه تاریخشم مشخص نیست.

دوباره فردا زنگ بزنم؟

کدوم شهری؟ قزوین سه هفته س که امتحان شهری داره.

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
اره زنگ بزن اموزشگاهت من زنگ زدم‌گفت بیاامتتحان میترسم برم رد بشم دوباره پروندمم مهلت نداده 😢

من کلاسم مهر تموم شد 

رفتم دانشگاه(خوابگاهم)ابان ایین نامه دادم 

باز رفتم دانشگاه 

بهمن اوایلش امتحان دادم رد شدم 

بعد رفتم  دانشگاه که بخاطر کرونا برگشتم 

۱۵ اردی بهشتم زنگ زدم گفت مشخص نیست

منم آبان آیین نامه دادم. شهریم مونده. دو بار شهری رد شدم 😢😢

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
من کلاسم مهر تموم شد  رفتم دانشگاه(خوابگاهم)ابان ایین نامه دادم  باز رفتم دانشگاه  ...

من توشهریور۹۶ کلاس رفتم تیر۹۷ ایین نامه دادم وبهمن واسفند۹۸ هم شهردادم رد شدم از ۶هریبهشت بازشدن دوباره میخوام یکشنبه برم‌امتحان میترسم وردمیشم بلدنیستم اخه 

من توشهریور۹۶ کلاس رفتم تیر۹۷ ایین نامه دادم وبهمن واسفند۹۸ هم شهردادم رد شدم از ۶هریبهشت بازشدن دوب ...

من هنوز دو جلسه کلاس اجباریمو نرفتم 

من خیلی میترسم.تمرین داشتم  یکم همش خاموش میکنم.

نمیدونم ولی یادم مونده چیزی یا نه....

ولی باید بریم امتحان بدیم بالاخره راحت شیم.

ایشالله قبول میشی

من هنوز دو جلسه کلاس اجباریمو نرفتم  من خیلی میترسم.تمرین داشتم  یکم همش خاموش میکنم. نم ...

اول بایدجلسه تمرین بری تابتونی شهربدی من دفعه دوم زدبرام تمرین اختیاری منم مشکل اولم کلاچ وخاموشیه پارک وایتاهم یادم رفته اره باید بریم ولی قبولی فک‌ نکنم اخرم مطمئنم پروندم تمومه مهلتش