2777
2789
قطره دیگه برا واکسن بچه یکسال و نیم جواب نمیده . شربت استامینوفن بگیر . برااساس وزن بچه مقدارشو ازبه ...

ینی قطره ندم پس؟همون کوریزان؟

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
منم تابحال ندادم فردا واکسن۱۸ماهگیشه بچم😓 سخت نیست؟

یادم نیس دیگه. دخترم ۵ سالشه ولی معمولا روز اول گریه زاری داره تب داره روز دوم خوب میشه. یادمه شب اول واکسناش تب میکرد و تا صبح بیدار بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😰 چه بد تاحالا ندادم

خداروشکر که ندادی کلا این دارو را فراموش کن، نگران نباش من ماه پیش واکسن 18 ماهگی پسرم را زدم ی کم تب میکنه استامینوفن بده، کمپرس هم بزار که گاش گلوله نشه، ی کم راه رفتن اذیتشون میکنه چون به پا واکسن میزنن

خداروشکر که ندادی کلا این دارو را فراموش کن، نگران نباش من ماه پیش واکسن 18 ماهگی پسرم را زدم ی کم ت ...

اخی بمیرم براش بچم😔

قطره دارم اشکال نداره؟اخه میگن واسه بچه ۱سال ونیم قطره جواب نمیده، درسته؟

نه مشکلی نداره دوبرابر وزنش بهش بده مثلا ده کیلو 20 قطره، شربت نداری

چن دقیقه قبلش بدم؟

نه شربت کوریزان(آستامینوفن)دارم ولی ۳۸روزه بازه دیگه نمیشه داد

چن دقیقه قبلش بدم؟ نه شربت کوریزان(آستامینوفن)دارم ولی ۳۸روزه بازه دیگه نمیشه داد

شربت بعید میدونم مشکل داشته باشه اگر باز باشه، قطره را میدونم که باز شه بعد یکماه نباید استفاده کرد، من بعد از واکسن بهش شربت دادم 

شربت بعید میدونم مشکل داشته باشه اگر باز باشه، قطره را میدونم که باز شه بعد یکماه نباید استفاده کرد، ...

ینی قبلش ندادی؟

نمیدونم خودمم شک دارم

ینی قبلش ندادی؟ نمیدونم خودمم شک دارم

هنوز واکسن نزدی؟ خوب اگر شک داری نده بهش، بخر ی شربت جديد ، فکر کردم واکسن زدی الان دسترسی به شربت نداری که میخوای قطره بدی شربت استامینوفن بهتره، نه بعد از واکسن بهش دادم