2777
2789
عنوان

با این اوضاع چطوری ازدواج کنیم؟😢ب عشقمون برسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست

والا انقدرررر شرایط سخته که من هر روز میگم کاش مجرد بودم.‌ لااقل انقدر دغدغه نداشتم. داغون شدیم بخدا. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

چقدر لعنت کنیم باعث و بانیشون رو ولی اونا ککشون نمیگزه...

کی باید جواب روح خسته و امیدی ک تو دلمون مُرده رو بده😞

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید و توکلت بخدا باشه گلم

بخدا بدونی من و همسرم با چه شرایط سختی بهم رسیدیم، صفر مطلق بودیم، الان هزار مرتبه خداروشکر همه چی خوبه

من خیلی راضیم 😊 خدارو هم بی نهایت شکر میکنم

این اکانت حذف شده است
والا با شرایطی که الان موجوده بهتره ازدواج نکنیم بچه دارم نشیم بدبختشون کنیم 

ازدواج نکردن ک نمیشه ی غریزه طبیعیه کنترلش خیلی سخته و هرکسی نمیتونه بعدشم از لحاظ روحی هم ادم نیاز،داره فقط جسمی نیست،اما خب راجع ب بچه دار شدن حرفی ندارم  

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ازدواج نکردن ک نمیشه ی غریزه طبیعیه کنترلش خیلی سخته و هرکسی نمیتونه بعدشم از لحاظ روحی هم ادم نیاز، ...

دیگه اگر لازمه ازدواج یا یک مرد ثروتمن باید پیدا کنید یا اینکه با شرایط کسی که باهاش ازدواج میکنید کناب بیایید بستکی به خودتون داره که چی از زندگی بخواهید

امید و توکلت بخدا باشه گلم بخدا بدونی من و همسرم با چه شرایط سختی بهم رسیدیم، صفر مطلق بودیم، الان ...

اره عزیزم خداروشکر 

اما شرایط چندسال پیش بهتر بود

الان ادم از قیمتای فرداهم خبر نداره سرویس عروسی ۴۰ ۵۰ تومن میخواد حلقه ۱۰ ملیون  تالارا بالای ۳۰ ملیون

جهاز ک نگم.... کلی خرج دیگه

نمیشه از این خرابه هم فرار کرد رفت

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
چقدر لعنت کنیم باعث و بانیشون رو ولی اونا ککشون نمیگزه... کی باید جواب روح خسته و امیدی ک تو دلمون ...

ب حرفهایی ک زدم فکر کن شاید ب دردت خورد هرچند منم میگم خدا ب اختلاسگرا و بی وجدانا لعنت کنه

عزیزم وام یکیتونو بردارین فقط،وسایل ضروری بخرین یکیشم بدین رهن خونه میتونین مثلا برین شهرستان زندگی کنین اونجا رهن خونه ها پایینه البته اگه شرایط شغلی همسرت ایجاب میکنه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اره عزیزم خداروشکر  اما شرایط چندسال پیش بهتر بود الان ادم از قیمتای فرداهم خبر نداره ...

من دیگ رد دادم بخدا

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
دیگه اگر لازمه ازدواج یا یک مرد ثروتمن باید پیدا کنید یا اینکه با شرایط کسی که باهاش ازدواج میکنید ک ...

درسته باید پسرارو هم درک کرد،واقعا 

پسراهم دخترارو درک کنن هزینه جهاز بالاست ،دیگه هردوطرف همو درک کنن برن سرزندگیشون دیگه 

انگار موندن خونه باباشون چی شده خب بسازن و درک کنن و برن خونه خودشون

میتونن تا وقتی ک رو پای خودشون محکم نشدن بچه نیارن 

ولی واقعا اگه توقعاتو کم کنیم شاید بشه ازدواح گرد .کاش خانواده ها هم فشار نیارن سر چشم و هم چشمی

خدا خودش کمک کنه😔

دیگه اگر لازمه ازدواج یا یک مرد ثروتمن باید پیدا کنید یا اینکه با شرایط کسی که باهاش ازدواج میکنید ک ...

همه زندگی این نیست بریم مرد ثروتمند پیدا کنیم

تو ازدواجم همه چی گردن مرد نیست مگه غول چراغ جادوعه ارزوهای مارو براورده کنه هر طرف یه سهم هایی داره

برای دو طرف شرایط سخته

ب حرفهایی ک زدم فکر کن شاید ب دردت خورد هرچند منم میگم خدا ب اختلاسگرا و بی وجدانا لعنت کنه عزیزم و ...

عزیزم‌ما هنوز دوستیم هرسال صبر کردیم شرایطمون بهتر شه

سنمون مناسب شه ولی اوضاع بدتر از دیروز

با نصف وام ک میشه ۵۰ تومن کلا سه تیکه وسیله میشه خرید

جایی ک منم زندگی میکنم جز شهرستانهای تهرانه همینجاهم متری ۷ تومنه😑😑😑😑😑 باید چادر بزنیم تو بیابون

همه زندگی این نیست بریم مرد ثروتمند پیدا کنیم تو ازدواجم همه چی گردن مرد نیست مگه غول چراغ جادوعه ا ...

پس دیگه نگید نمیشه کلا ۲ راهی که هستو گفتم 

هرکسی یک مدل زندگی داره و یک توقعی از زندگی که با توجه به اونها زندگیشو میسازه شما هم که ظاهرا چیز خاصی نمیخواهید پس نگرانی نداره

درسته باید پسرارو هم درک کرد،واقعا  پسراهم دخترارو درک کنن هزینه جهاز بالاست ،دیگه هردوطرف همو ...

👌🏻👌🏻

هرکسی یک توقعی از زندگیش داره اگر توقع بالاست پس باید صبر کنن و تلاش اگر نه که با هم بسازن زندگیشونو البته شرایطم مهمه