2777
2789
عنوان

مامانا و خانمهای قمی بیاید😊😘🙏

370 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 🙋‍♀️ببخشید سوال دارم لطفا راهنماییم کنید🙏

من اولای بارداریم هست و سن حاملگی ک دکتر طبق تاریخ پریودم حساب کرده با سنی ک سونو برام زده فرق داره و کیست دارم خیلی میترسم 😢 از بین این متخصص زنان خواهشا بگید پیش کدوم رفتید یا فامیل داشتید رفتن بهتر بوده من پیش دکتر صدرایی رفتم الان میخام برم پیش دکتر دیگه لطفا بگید کدوم کارش بهتره برم پیشش🤷‍♀️ یا برم پیش همین دکتر صدرایی خوبه ؟؟؟🤔

1. دکتر سالم

۲.دکتر رحیمی(خانم)

۳.دکتر هدایت شده

۴.دکتر صدرایی

۵.دکتر قاسمی

۶.دکتر دیانت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش می تونستی پیش دکتر آهنگری بری واقعا کارش عالیه. اصلا تخصصش بارداری های پرخطر

نمیشه من پردیسان میشینم

درمانگاه نزدیک خونه مجبورم با بچم نزدیک برم ک اذیت نشه خیلی

نمیشه من پردیسان میشینم درمانگاه نزدیک خونه مجبورم با بچم نزدیک برم ک اذیت نشه خیلی

خودمم پردیسان.دکتر آهنگری مطبش جمهوری بنظرم ارزش داره پیشش برای.خیلی ماهر وکاربلد در ضمن بااخلاق هستن.