2777
2789
عنوان

رفتیم مسافرت ولی دوست دختر قبلی همسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 16838 بازدید | 283 پست
نمیدونم چرا یاد رمانا افتادم تو همشون ی همچین سکانسی  بود  ولی اسی سکوت نکن من اگه بودم ا ...

اره اين بهترين كاره!!مثلا بگه بابام يا مامانم حال نداره(انشالله كه ١٢٠ سال سلامت زندگي كنن)

برو به دختره بگو رعایت کنه خووووب

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای عزیزم خدابهت کمک کنه وحال دلتو خوب کنه،،، ببخشید اسی لطفابرای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی ...

فرستادم عزیزم لطفا واسه تاپیک اخرم گزارش بزن مرسی

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

بچه ها ممنونم جواب دادین بهش دیشب گفتم برگردیم دیگه رفت ب مادرشوهرم گفت اونم گفت چرا تو مارو ذله کردی بریم ویلا بریم ویلا حالا میگی بریم   گفتم همش چسبیده به سارا میگه وا خب تو خودت با فک و فامیلت خرف نمیزنی    تازه دیشب دختره پیش ما نشسته گوشیش زنگ خورده خواهرش میگه سارا بیا جواب بده میگع ولش کن مهم نیست کی میخواد به من زنگ بزنه بعد زود بع شوهرم نگاه کرد اونم بهش لبخند زد  اصلا به من حرف نمیزنه همش با شوهرم هر هر کر کر

همتون گفتین همون لحظه برمیگردم خزترین ضایع ترین و اشتباه ترین کار

اسی من اگر جای تو بودم خیلی شیک و پیک میکردم و همش با گوشی الکی حرف میزدم و با صدای بلند میخندیدم خیلی پرانرژی با همه صحبت میکردمو حتی با خود اون دختره خیلیی صمیمی میشدم و جوزی وانمود میکردم ک اصللللللللللللا ب هیچ جام نیس 

تا اون دختره فک نکنه موفق شده منو حرص بده و کیف کنه

تا وقتی ک برگردیم و با همسرم تنها شم همین روالو ادامه میدادم

بعد ک برگشتم دهن همسرجانو صاف میکردم

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
بچه ها ممنونم جواب دادین بهش دیشب گفتم برگردیم دیگه رفت ب مادرشوهرم گفت اونم گفت چرا تو مارو ذله کرد ...

اه جمع کن برگرد سر خونه زندگیت بابا...اعصابم خورد شد🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

والا شوهرم میگفت خیلی بهش گیر میدادم اونم اینو دوست نداشت ولم کرد   نه دختره ازدواج نکرده  دیشب شوهرم میگه فردا بریم بگردیم توهم بیا اون میگه نه من میترسم از کرونا

امممم اگه من بودم

ارایش خفن و شیک میکردم با لباسای شیککک

با اعتماد ب نفس 

هیچ کسم به .... حساب نمیکردم . منظورم بی احترامی نیستا منظورم بی توجهیه

سرم تو کارم بود

جوری رفتار کن ک انگار ب چپت هم نیست 

ب شوهرت هم چشم ابرو نیا  جدی اروم و با اعتماد ب نفس باهاش رفتار کن اصلا بهش نشون نده ک ناراحتی یه جور رفتار کن ک انگار هیچی مهم نیست برات

ببین چجور میاد میچسبه بهت

عزیزم شاید شما بخاطر گذشته همسرت خیلی حساس شدی ..شاید واقعا عادی هستن شما خیلی ریز بین شدی

اصلا به روی خوت نیار ..نذار که بین خودت و همسرت دعوا بشه بخاطر یکی دیگه ...الان شما هرچی پاپیچ همسرت بشی اون بیشتر لج میکنه ...خودم کشیدم میدونم سخته ولی بعدها فکرش رو کردم دیدم من بی خودی حساس شدم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

گلم تنها راه كمتر خرص خوردن اينه تمام مسافرتها با خانواده شوعر رو.كنسل كن

من كنسل كردم و الان واقعا ارامش عجيبي دارم 

دوران عقدم رو كوفتم كردن 6تا ماشين از عمه و خاله و عروس عمو و توله هاشونو و تيروطايفشون جم ميشدن ميرفتم اينور اونور،همسرم ميليون ميليون خرج ميكرد دريغ از يه لبخند گوشه لبمون....

الان يه جوحه ميخريم ميريم دل طبيعت كلي خوش ميگذره