2777
2789

الان دقیقا من چرا تعلیق شدم؟ کسی هست پاسخگو باشه؟ لا اقل علتشو بدونم 

هیچ تاپیکی نزدم

هیچ پست نامناسبی تاحالا نذاشتم

فقط امروز سحر تو تاپیکهای این کاربری بووووق #‍حق_پرستم اعتراض کردم به تاپیکاش اونم هیچ حرف بدی نزدم. چندساعت خوابیدم بیدارشدم تعلیق شدم 😡😡😡 

یعنی چی آخه خاککککککک🙌🙌🙌🙌🙌🙌 دقیقا نماد کوچکی از.... هستین 😷😷

یه جنوبی عاشق شمال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازت خوششون نمیاد

حال نمیکنن باهت😂

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

ایمیل بزن ج میدن

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

منم به خاطر یه تاپیک راجع به کرونا تعلیق شدم توی قسمت تماس با ما درخواست دادم بعد تو تلگرام بهم پیام دادن منم واسشون توضیح دادم کاربریمو برگردوندن شماهم این کارو بکن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
الان نی نی یار رو چطوری باید تگ کنم بیاد برای پاسخگویی؟؟؟؟؟؟؟ 😡

بیین جدیدا قانون گذاشتن هر کی تو تاپیکهای مشکل دار کامنت. بزاره تعلیق میشه 

منم دقیقا کاربری قبلیم تعلیق شد

منم به خاطر یه تاپیک راجع به کرونا تعلیق شدم توی قسمت تماس با ما درخواست دادم بعد تو تلگرام بهم پیام ...

اصلا همچین کاری نمیکنم برم واسشون توضیح بدم که چی؟ 

این کاربری جدیدم واسه این ساختم فقط بیام ببینم چه خبره ازکی باید بپرسم علتشو دیگه هم نمیام اینجا مسخره ها  

یه جنوبی عاشق شمال

اصلا همچین کاری نمیکنم برم واسشون توضیح بدم که چی؟  این کاربری جدیدم واسه این ساختم فقط بیام ب ...

گفتم که باید ایمیل بزنی بپرسی. ج میدن. اینطوری احتمالا به جوابت نمیرسی

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.