2777
2789
عنوان

اینجا چرا با قد بلند مشکل دارن😑

1146 بازدید | 61 پست

واقعا خیلی عجبه برام ۱۷۳ هم قد اصلا اونجوری بلند نیست کسی مسخرت کنه دور بر من همه خودشون میکشن یه سانت بلند شن خودم قدم ۱۷۰ دور برم انقدر هی میگن چیکار کردی قدت بلند شده چی خوری ورزش کردی چی یه سری هم حسودن  خیلی ها م حسرت می خورن خودم دیونه میشم میگم حالا مگه قد بلند چی هست تازه به نظرم خانوما قدشون کوتاه باشه ریز باشن خیلی هم تو دل برو هستن هر کدوم یه زیبایی اونوقت اینجا همش قد ۱۷۰ دارن میگن خیلی بلندیم فکر کنم اطرافیانشون خیلی کوتاهن  اینم یکی  از عجایب نی نی سایت 

پ ن جنبه داشته باشید هی خواستی پز بدی اینا نگید آدم نمی تونه حرف بزنه یه چیزی از توش در می یارن

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

بااین حساب من بااین قدم چارپایه حمومم🥴⛷

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

اینجا با چیزای خوب مشکل دارن 🤐میگی خوشبختم تا ثابت نکنن تازه ازدواج کردی ول نمیکنن😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این چه حرفی قد سلیقه ای هرکی یه جور دوست داره

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

من یه دختره رو تو اینستا دنبال میکنم قدش۱۷۴ معروفم هس خیلیی خوش هیکله تازه کفش پاشنه بلندم میپوشه و افتخار میکنه ..قد بلندی خیلی خوبه 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

😂😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
مگه قدتتون چقدره

یکوبیستو پنجی میشم🥴🙏🏼

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

اینجا با پسردارا مشکل دارن... با خوشکلا مشکل دار.. با موفق ها مشکل دارن با پولدارا مشکل دارن... با مودبها مشکل دارن.... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نی نی سایت دنیای عجایبه ۱۵ سالگی ازدواج کردن ۲۰ سالشونه سه تا بچه دارن.خواهرشوهرشون براشون جادو کرده ...

حس ششم😂😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد