2777
2789
عنوان

دلم گرفت خیلی

233 بازدید | 29 پست

خانوما دلم گرفت از شوهرم..

ما امروز تعمیرات کولر داشتیم پدرشوهرم اومد کلی زحمت کشید کلی ام قدردانشونم

قرار بود افطار بریم خونشون

من روزه نبودم

دیگه کلی خونه بهم ریخت منم وسواس بیش از حد دارم خیلیم دارم روش کار میکنم

شوهرمم میدونه

ولی دیگه نزدیک اذان بود کاراشون تموم شد پدرشوهرم عجله داشت گفت من میرم پایین شما بیاین

من گفتم به شوهرم صب کن برم حموم ۵ دیقه ایی میام گفت بزار جارو کنم خورده ریزا از زمین جمع شه گیررر داد گفتم من کثیفم تو خودت و کثیف نکن

همش گفت زود زود زود 

دیگه کلافه شدم گفتم من نمیام بخدام منظورم این نبود که دوست ندارم برم خونشون چون میدونستم روزن گناه داره گفتم تو برو منتظر نمونن الان قهر کرد رفت..بعد..

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

بعدش الان پدرشوهرم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد گفت منم بغض کردم گفتم راست میگین بغض گلومو گرفته بود نمیتونستم توضیح بدم منظورم چی بود بخدا دلم گرفته الان چرا شوهرم نگفت منظورم و که الان اونا ناراحت بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا منظوری نداشتم مادرشوهرمم وسواس داره کثیف بری برو میاره مثلا با مثالاش خب دلم نمیخواست اونا من و کثیف ببینن😭

بعدش الان پدرشوهرم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد گفت منم بغض کردم گفتم راست میگین بغض گلومو گرفته بود ن ...

عزیزم در اینگونه موارد با رعایت ادب و احترام قاطعانه جواب طرفو بدید 

پدرشوهرت حق نداره زنگ بزنه هر چی از دهنش دراومد به شما بگه😐

خودت را به مظلومیت نزن و از حقت دفاع کن

حالا بعدا تمیز میکردی  واقعا این وسواسه باید درمان کنی

دارم درمان میکنم الان خیلی دارم روش کار میکنم فقط صبر میخواد که ..

یبارم عروسمون سر ما این بلا رو آورد سر ناهار نیومد بالا هممون ناراحت شدیم ناهارمون رو خوردیم اوناهم بخاطر حمومشون یساعت و نیم بعدش اومدن اصلا ن من ن مامانم ازجامونم پانشدیم خودشون گرم کردن خوردن یکم نشستن رفتن باید میرفتی یا حداقل توضیح میدادی

عروس ما توضیح داد از دلمون درآورد

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
عزیزم در اینگونه موارد با رعایت ادب و احترام قاطعانه جواب طرفو بدید  پدرشوهرت حق نداره زنگ بزن ...

بخدا تا الان یه تو به هیچ کدومشون نگفتم هرچییی گفتن گفتم چشم 😭الان انتظار نداشتم اینطوری بکوبن من و 😭

اشکال نداره پدر شوهرت حق پدری تو گردنت داره اگه بعدا دیدیش بهش توضیح بده چرا نرفتی خودتو ناراحت نکن اونا اشتباه برداشت کردن از نرفتنت

به هرکی حسادت کردی بدون ازش ضعیف تری آدم قوی حسادت نمیکنه
پاشو برو پایین خودت مودب و درست توضیح بده شوهرها موقعی که باید حرف بزننن گنگ میشن بعضی موقع ها

رفت اجازه نداد حرف بزنم رفت😭