2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

180 بازدید | 19 پست

من 11ساله ازدواج کردم به بچه 3ساله دارم همسرم انتخاب خودمه خانواده م به خاطر سن کم و اختلاف فرهنگی به ازدواجم راضی نبودم تو این مدت اتفاق زیادی افتاده من همچنان عاشقانه همسرم رودوست دارم اما مشکلم خانواده شن اختلاف فرهنگي مون خیلی زیاده و این آزارم ميده حرف زدنشون رفتاراشون... بعد اينهمه سال عادت نکردم همش دلم میخواد ازشون فرار کنم و تو جمع اونا نباشم همسرم کم و بیش متوجه شده.... چیکار کنم؟حس تنفرم تمومی نداره و اصلا بينشون حس خوبی ندارم

دقیقا متوجه نشدم از چیشون متنفری

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو داری با شوهرت زندگی میکنی نه خانوادش،

باید به حق انتخابت احترام بزارن، سالها بگذره عادت میکنن چه بخوان چه نخوان. باور کن همسر کسی باشی که انتخاب خودت نباشه و عاشقش نباشی خیلی از این زخم زبونا بدتره

زندیگتو بچسب

علی یارت😂💖

مغـرورها احـساسی ترند :))

باید دیدت رو خوب کنی . بلاخره عروس اونایی ، سعی کن به خوبی هاشون فکر کن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

عزیزم شما فرهنگ وشخصیت خودت روداشته باش اوناهم به هرحال چه خوشت بیاد چه نیاد خانواده شوهرت هستن یه جوری رفتارنکن همسرت ازت زده بشه رفت وآمدت رو کم کنی بازم توروابط باهمسرت تاثیرمیذاره شماقضیه رو برای خودت بزرگ کردی 

یادخدا آرامش دهنده قلبهاست خداجونم خودت رو ازمن نگیر
هفته ای یک بار میرم ولی اگه دست خودم بود اونم نمیرفتم

بخاطر همسرت باید تحمل کنی نمیشه که اون با خانوداه اش قطع رابطه کنه

بعضی وقت ها به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنمکه این حجم وسیع بی عقلی و نفهمیچطور توی کله ای به این کوچکی جا شده !
دقیقا متوجه نشدم از چیشون متنفری

از رفتاراشون باهم توشون بی احترامی زیاده طرز غذا خوردنشون میدونم الان میبینم مگه ندیده بودی اما من هم خیلی بچه سن بودم هم اینکه انقدر شوهرمو دوست داشتم فکر نمی کردم خانواده.مهم باشه

از رفتاراشون باهم توشون بی احترامی زیاده طرز غذا خوردنشون میدونم الان میبینم مگه ندیده بودی اما من ه ...

عزیزم شما بچه داری 

نمیشه کاری کرد الان بعداین همه مدت .به زندگی خودت اهمیت بده فقط و فقط رفتار همسرت مهمه .

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹