2777
2789

حالا یه سری کلی گریه کردم یه مشکل داشتم که خانواده مم درگیر کرده بود بعد کلی گریه یه شب خسته از شرایطم خوابم برد خواب دیدم بینالحرمینم رفتم سر قبر امام حسین سرمو گذاشتم رو قبرش و زار زدم وقتی بلند شدم اومدم که برم دیدم حضرت ابوالفضل نشسته بود سرمو گذاشوم رو پاهاش و گریه کردم و ماجرامو براش تعریف دادم اخرش بهم گفت مقصر اصلی فلانی هستش کاریشم نمیتونی بکنی ولی به زودی همه چی درست میشه بخدا شاید باورتون نشه بعد سه روز انقدر عجیب درست شد کارم که هنوز اطدافیانمون دارن میگنش

مامان شدم😊
حالا یه سری کلی گریه کردم یه مشکل داشتم که خانواده مم درگیر کرده بود بعد کلی گریه یه شب خسته از شرای ...

عزیییزم خوش به حالت حتما خیلی آدم با ایمانی هستی تورو خدا برا منم دعا کن منم دقیقا شبی که این خواب رو دیدم با گریه خوابم برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه سری کلی گریه کردم یه مشکل داشتم که خانواده مم درگیر کرده بود بعد کلی گریه یه شب خسته از شرای ...

پس معلومه دلت خیلی پاکه خوش ب سعادتت من تو خوابم نمیبینم

یادت نره برام دعا کنی یکی از عزیزانم تو زندانه دعا کن ب زودی آزاد بشه😢

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
عزیییزم خوش به حالت حتما خیلی آدم با ایمانی هستی تورو خدا برا منم دعا کن منم دقیقا شبی که این خواب ر ...

ایشالله خدا حاجت روات کنه عزیزم شمام برا من دعا کنید نی نی دار شم 

مامان شدم😊
پس معلومه دلت خیلی پاکه خوش ب سعادتت من تو خوابم نمیبینم یادت نره برام دعا کنی یکی از عزیزانم تو زن ...

ایشالله عزیزم به حق این وقت و ساعت و ماه عزیزم خدا از بند رهاش کنه 

مامان شدم😊