2821
2789
عنوان

جوش بعد از عمل بینی

20128 بازدید | 32 پست

بعداز عمل بینیم تقریبا دوماه بعدش خیلییییی جوش زدم،میگن تا وقتی اثر داروی بیهوشی تو بدنم باشه وضعم همینه...کسی تجربه داشته؟چیکار کنم اثر دارو بیهوشی از بدنم بره؟!

مایعات خ بخور

عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ربطی به اون نداره من همون صب کلی بالا اوردم ماده بیهوشی رو به خاطر حساس شدن پوست بینیته یکم بگذره ب ...

اخه من بالا نیوردم و اینکه بینیم جوش نزده،گونه هام پره از جوش شده

ازمایش هورمونی ام دادم،ازمایش کبد هم همینطور ولی مشکلی ندارم 

اخه من بالا نیوردم و اینکه بینیم جوش نزده،گونه هام پره از جوش شده ازمایش هورمونی ام دادم،ازمایش کبد ...

منم بالا نیاوردم . بعصیها بالا میارن بعصی ها نه. ببین نمک کلا نخور . مایعاتم خیلی بخور

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
منم بالا نیاوردم . بعصیها بالا میارن بعصی ها نه. ببین نمک کلا نخور . مایعاتم خیلی بخور

دوماهه دارم رواکوتان میخورم بخاطر جوشام،لبام و چشمام خشکه خشکه 

وای خدا این چ بلایی بود سرم اومد...

اخه من بالا نیوردم و اینکه بینیم جوش نزده،گونه هام پره از جوش شده ازمایش هورمونی ام دادم،ازمایش کبد ...

گونه رو نمیدونم ولی من رو بینیم کلی جوش زد از دکترم پرسیدم گفت به خاطر اینه بعد عمل نازک شده

دوماهه دارم رواکوتان میخورم بخاطر جوشام،لبام و چشمام خشکه خشکه  وای خدا این چ بلایی بود سرم او ...

خب بپرس از دکتر چرا اینجوری شده. قبلا سابقه ی جوش نداشتی؟ ببین من تا دوماه صورتم کبود کبود داخل چشامم قرمز. ولی بعدش پوست صورتم خ خوب و سفید شد . هر کی میبینه میگه قبلا سبزه بودی الان سفید سفید . جوشم نزدم. از دکترت بپرس ببین چرا

خب بپرس از دکتر چرا اینجوری شده. قبلا سابقه ی جوش نداشتی؟ ببین من تا دوماه صورتم کبود کبود داخل چشام ...

انقد بداخلاقه دکترم که نمیشه اصلا باهاش حرف زد،حتی بعد دوماه که خواستم بینیمو ببینه اصلا نگاه نکرد که ببینه ایرادی نداشته باشه یا.... 

انقد بداخلاقه دکترم که نمیشه اصلا باهاش حرف زد،حتی بعد دوماه که خواستم بینیمو ببینه اصلا نگاه نکرد ک ...

اوه اوه. ببسن به نظر من فقط یک مدت اب بخور . روزی دو لیتر

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز