2777
2789
چجوری ب منم یاد بده لطفا

برنامه همه دسته وب از گوگل دانلود کن توضیح داده چکار کنی فقط حواست باشه روز اول برا همسرت اخطار میده واتساپش رو یه گوشی دیگه هست فوری اعلانو حذف کن نبینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بابا توروخدا کسی که لیاقت داشته باشه خیانت نمیکنه پس لیاقت اینم نداره کی واسش وقت بزرای تا مچ ...

ولی دارم نابود میشم

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود
برای اینکه پیامای وات اون بیاد رو گوشی خودت .وات رو گوشی خودت با شماره اون نصب کن بعدش ک کدش میخواد ...

ابنطور نمیشه واتیاپو فقط میشه رو رو یه گوشی نصب کرد اگه رو گوشی دیگه نصب کنه از گوشی اولی حذف میشه

برنامه همه دسته وب از گوگل دانلود کن توضیح داده چکار کنی فقط حواست باشه روز اول برا همسرت اخطار میده ...

اسم برنامه رو سرچ کردم نبود

من بلدم کل برنامه هارو چجوری هک کنی  یه برنامه هم بلدم که کل گوشیو هک میکنه

خب کمکم میکنی؟

من دارم. بلدم بابرنامه حتی کل مکالماتشم بشنوی. تمام عکس و اس و زنگ و.. ببینی حتی اگر پاکشون کنه. 

ولی نمیگم چون اسایشتو میگیره... اگر مچشم بگیری یا باید بروی خودت نیاری یااگر اوردی حرمتاریخت جداشی

چشمتو ازدواج کردی دیگه ببند با سیاست بکشش طرف خودت. میخوای خیانت نکنه کتاب مجربات باقر و مجربات قاطع رو بگیر و دعاهاشو طبق اصولی یاد داده بنویس.. محاله اثر نکنه.. فقط باید خودت نمازخون باشی و باتقوا تا دعاهای رحمانی اثر کنن.

کتابسم خواستی تو نت سرچ کن سایت مجربات قاطع میاد. 

باخدا باش و پادشاهی کن. 

جاسوسی و کنترل اگر یجیزی بفهمی روانی میشی. پس اسمشو نپرس ازم و خودتم دنبالش نباش عزیزم

ولی دارم نابود میشم

میدونم عزیزم ولی چرا واقعا چرا وقتی تو واسه اون مهم نیستی پس اون چرا برای تو مهم باشه ادم باید بعضی وقتا باید یاد بگیره بیخیال بعضی چیزا باشه گلم

من دارم. بلدم بابرنامه حتی کل مکالماتشم بشنوی. تمام عکس و اس و زنگ و.. ببینی حتی اگر پاکشون کنه.&nbs ...

من باید ازش جدا بشم باید مدرک و دلیل داشته باشم اگ مدرک داشته باشم طرفم از چشمم میوفته لطفا کمکم کن