2777
2789
عنوان

بسه دیگه چقدر آترینا آترینا 👺

283 بازدید | 27 پست

چرا فکر میکنید حتما یه نفر باید تو محدودیت ها ستاره بشه تا موفقیتش ارزشمند به نظر بیاد؟؟ 

دمش گرم که با وجود ثروت خانوادگیش تلاش کرد خودشم به یه جا برسه و استفاده کرد از اون امکانات‌.

باور کنید خیلی از من و شما اگه پدرمادر خیلیییییی پولداری داشتیم بخدا درس نمیخوندیم شاید میرفتیم دنبال خوش گذرونی و لذت بردن از روزهای جوونی در کنارش هم یه هنری چیزی یاد میگرفتیم برا دل خودمون.

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب سالهای پیش کلی آدم رتبه ی ۱ شدن از خانواده فقیر بودن برعکس ادم هایی بودن رتبه های برتر از خانواده ثروتمند به نظرم ثروت خانواده هیچ تاثیری روی رتبه کنکور فرزند نداره

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

معمولا بعضیا منتظر یه نفرن یه نقدی بهش بکنن، که اکثرا از روی کمبود هاشون یا حسادتشونه

خیلی خوشحالم براش، همین که تونسته جواب زحمات خونوادش رو بده کافیه 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

نه اینو باید به پدرمادرایی گفت که انتظار دارن بچه خود به خود رتبه برتر بشهبچه باید حمایت خفنی بشهاتر ...

اینو قبول دارم

واقعا خیلی از این تاپیک ها بخاطر احساس بدیه که ادم ها از افراد نزدیکشون گرفتن و تلاشی که دیده نشد.

++همکلاسی من پدر و مادرش پولدار بودن اصلا کنکور نداد رفت مجارستان فیزیو بخون اما اترینا دوست داشت تو ...

والا منم بودم اصلا خودمو تو سختی و رقابت نمینداختم😂

اینو قبول دارمواقعا خیلی از این تاپیک ها بخاطر احساس بدیه که ادم ها از افراد نزدیکشون گرفتن و تلاشی ...

درسته 

دلگیرن 

این دلگیری به اترینا ربطی نداره خب اون خانواده ش مرفه هستن حق کسی رو نخوردن .

اما خب پدرمادرا بعضیا فهمشو ندارن 

و البته درکل توی دنیا عدالت وجود نداره 

مردم حاضر نیستند موفقیت کسی رو ببینن حتما باید بدبخت باشی بیان نصیحتت کنن

میفهمم

البته درک میکنم هرآدمی باید به یه درجه حداقلی از رضایت رسیده باشه که بتونه برای موفقیت دیگران از ته دل خوشحال باشه

ولی این پست هایی که از دیروز میبینیم همشون وایب حسادت دارن